Turku Live ja Heineken tuovat jalkapallon EM-kisahuuman Turkuun

Turussa voi tänä kesänä ottaa kaiken mahdollisen irti jalkapallon EM-kisoista, kun Turun keskustaan nousee kisojen pääyhteistyökumppanin Heinekenin kisakatsomo.

Turussa voi tänä kesänä ottaa kaiken mahdollisen irti jalkapallon EM-kisoista, kun Turun keskustaan nousee kisojen pääyhteistyökumppanin Heinekenin kisakatsomo.

Heineken UEFA Euro 2020 -kisakatsomo on avoinna läpi jalkapallon EM-kisojen 11. kesäkuuta alkaen. Kesän kuumimmalla kisakatsomoterassilla pääsee virittäytymään odotettuun EM-kisahuumaan seuraamalla otteluita jättiscreeneiltä kylmien juomien sekä maistuvan ruoan siivittämänä.

 – Suomi pelaa ensimmäistä kertaa jalkapallon miesten EM-kisoissa ja haluamme luoda suomalaisyleisölle aidon EM-kisatunnelman. Puitteista jalkapallonautinto ei ainakaan jää kiinni, hehkuttaa Heinekenin tuotepäällikkö Pekko Koski Hartwallilta. 

Heineken on yksi jalkapallon EM-kisojen pääyhteistyökumppaneista ja tuttu myös Mestareiden liigan ja Eurooppa liigan yhteistyökumppanina.

Ainutlaatuinen kisakatsomo nousee niin sanotulle Hämähäkkitontille, Itäiselle Rantakadulle Turun Kaupunginteatterin viereen. Otteluiden alkamisajat julkaistaan myöhemmin Gatorade Centerin ja HC TPS:n kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

– On upeaa päästä tekemään uutta aluevaltausta ainutlaatuisen terassin järjestämisessä ja haluankin tässä yhteydessä kiittää Heinekeniä ja Hartwallia luottamuksesta sekä kumppanuudesta ainutlaatuisen EM-kisakatsomon toteuttamisessa, iloitsee Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho

Kisakatsomo on Turku Liven ensimmäisiä isoja askeleita ravintolatoiminnassa koronaviruksen hiljalleen hellittäessä. Kisakatsomoon mahtuu kaikkiaan 1 000 jalkapallofania, mutta ihmismäärää rajoitetaan koronatilanne huomioiden viranomaisohjeistuksen mukaisesti.

– Seuraamme edelleen alueellisia rajoituksia ja viranomaismääräyksiä terassien osalta, mutta samanaikaisesti iloitsemme suuresti siitä, että saamme jälleen järjestää ravintolapalveluita turkulaisille, jatkaa Aho. 

Tutustu EM-kisakatsomon tuoreisiin kotisivuihin TÄSTÄ! Kohta nähdään!  

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit