Turku Live herätti Gatorade Centerin henkiin

Syksyn tapahtumat toivat kaivattua lisätarjontaa Turun alueen elämystapahtumiin.

Varsinais-Suomen ainoaa areenatason tapahtuma- ja elämyspalvelukokonaisuutta hallinnoiva Turku Live on herättänyt Gatorade Centerin henkiin.

Koronakurimuksen jälkeen Turku Live on mahdollistanut elämyksiä niin kuluttajille, yrityksille sekä luonnollisesti myös esiintyville artisteille.

Kuluvan syksyn aikana Turku Liven mahdollistamissa yleisötapahtumissa on käynyt kaiken kaikkiaan yli 130 000 kävijää. Näistä Turun Palloseuran Liiga-ottelut ovat keränneet areenan sisälle 76 836 ihmistä ja vastaavasti muissa tapahtumissa väkeä on ollut yhteensä yli 55 000 kävijää.

Muista tapahtumista syksyn mieleenpainuvimpina hetkinä voidaan pitää kiitoksia keränneen Karjala-turnauksen järjestämistä sekä Haloo Helsingin ja Raskasta joulua -kiertueiden toteutumista Gatorade Centerin komeissa puitteissa.

– Päättynyt syksy jää mieliimme iloisena muistutuksena siitä, että Turku tarvitsee areenatason tapahtumia. Me Turku Livessä olemme vastaavasti etuoikeutettuja siitä, että pystymme näihin kuluttajien toiveisiin vastaamaan vahvalla osaamisellamme, iloitsee Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

– Kysynnän ollessa suuri, me ponnistelemme jatkossakin sen eteen, että järjestämme Gatorade Centerissä Varsinais-Suomen vaikuttavimmat elämykset, jatkaa Aho.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit