Tue juniorityötä – osallistu näyttävään TPS 100 -juhlagaalaan!

Lauantaina 22. lokakuuta Gatorade Centerissä järjestettävä TPS 100 -juhlagaala kokoaa laajasti yhteen TPS-taustaisia ihmisiä juhlistamaan ja osoittamaan kunniaa 100-vuotiaalle legendalle, tuhansien tunteiden Turun Palloseuralle. Gaalan tuotto käytetään lyhentämättömänä seuraavan 100-vuotiskauden valmisteluun eli junioritoiminnan tukemiseen ja uusien TPS-tarinoiden synnyttämiseen.

Junioritoiminnan tukemiseen ja juhlagaalaan voit osallistua hankkimalla oman kuuden henkilön gaalapöydän hallin parhailta paikoilta seuralegendojen ja juhlavuoden pääkumppaneiden joukosta. Pöytä sisältää pöytiin tarjoiltavan kolmen ruokalajin menun, alkumaljan ja kahden viinikaadon tai mietojen alkoholijuomien kera sekä monipuolisen ohjelman.

Gaalapöydän tukihinta on 2 400 € + alv. ja pöydät ovat myynnissä TPS-lajien myyjien kautta.

Ilta koostuu viihdyttävästä ohjelmasta, jota vauhdittavat omilla esityksillään mm. Michael Monroe, Tommi Läntinen, Jukka Poika, Mira Luoti, Taage Laiho, Jussu Pöyhönen ja muutama muu yllätysnumero. Tämän lisäksi luvassa on mustavalkoisia hetkiä ja ansaittuja huomionosoituksia, mutta ennen kaikkea tiedossa on hieno ja lämminhenkinen ilta mustavalkoisen TPS-yhteisön kanssa juhlamenun kera.

Yleisön pyynnöstä gaalaan nyt on avattu myös kuluttajille mahdollisuus osallistua junioritoiminnan tukemiseen gaalan kautta. Viimeiset yksittäiset illalliskorttipaikat ovat nyt myynnissä Lyyti-palvelun kautta:

https://www.lyyti.fi/reg/JuhlagaalaTPS100

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit