TPS:n valmennusryhmä kaudella 2023-24

Valmennusryhmä on aloittanut työt uuden kauden parissa.

TPS:n kauden 2023-24 valmennusryhmän muodostavat päävalmentaja Tommi Miettinen, valmentajat Kari Kalto, Vesa Petäjä ja Sami Salo, maalivahtivalmentaja Ari Moisanen, fysiikkavalmentaja Risto Rosendahl, ravintovalmentaja Laura Mierlahti sekä psyykkinen valmentaja Päivi Granholm. Päävalmentajan lisäksi valmennusryhmässä ei siis tapahdu muita muutoksia. 

”Olin heti alussa jokaiseen yhteydessä henkilökohtaisesti ja muodostin tilannekuvan. Alkoi syntyä kuva ryhmästä ja siitä millaisia ihmiset ovat. Yhdessä alas istuessa oli selvää, että jokainen haluaa jatkaa työtä Palloseurassa, minun johtamassani valmennustiimissä,” päävalmentaja Tommi Miettinen kertoo.

”Tähän valintaan siis päädyin. Entinen jätetään taakse ja lähden innolla johtamaan tätä ryhmää. Ryhmässä on paljon osaamista ja erilaisia ihmisiä, jokaisella on omat selkeät vastuualueet ja viimekädessä minä päävalmentajana teen kaikki tärkeät päätökset, minun ohitseni niitä ei tehdä ja siitä kokonaisuudesta vastaan,” Miettinen jatkaa.

Miettinen aloitti päävalmentajana muutama viikko sitten ja uuden kauden suunnittelu ja rakentaminen ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin. Miettinen kertoo palanneensa intoa täynnä siihen samaan suureen ja mahtavaan Turun Palloseuraan, josta 1990-luvulla lähti ja odottaa kaikilta valmennusryhmän jäseniltä ja pelaajistolta samaa intohimoa työn parissa. 

”TPS:n ympärillä on julkisuudessa ollut jonkin verran negatiivista keskustelua, mutta minulle se näyttäytyy menneenä aikana. Itse näen suuret mahdollisuudet ja mahtavat puitteet, Turku on mahtava jääkiekkokaupunki ja täällä on valtava halu voittaa ja menestyä. Yhdessä lähdetään kohti uutta kautta ja minä lupaan tuoda mukaan aidon intohimoni ja onnistumisen nälän,” Miettinen kertoo.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit