TPS:n otteluselostukset palaavat Auran Aalloille

Selostajana jatkaa legendaarinen mustavalkoinen ääni Markku Silvennoinen.

Uusi kausi kuljettaa mukanaan tutulle ja turvalliselle taajuudelle. 

–  Viime kausi oli minulle ja tiimilleni koronan tuomien haasteiden myötä iso kasvun paikka. Olen tavattoman ylpeä siitä, miten onnistuimme nostamaan riman aivan uuteen korkeuteen, kehittämään lähetysten sisältöä ja aiomme jatkaa siitä mihin keväällä jäimme. Odotan aina uutta kautta mielettömän suurella innolla, mutta paluu vanhalle tutulle taajuudelle tuo nyt odotukseen aivan oman säväyksensä, ilakoi mustavalkoisella äänellään kaikkien kuulijoiden sydämet sulattanut Silvennoinen. 

– Se merkitsee minulle valtavan paljon, että pääsen jatkamaan Aaltojen kiekkolähetysten mittavaa ja kunniakasta perinnettä, jatkaa Silvennoinen. 

Viime kaudella upeasti Liigan finaaleihin noussut TPS on valmistautunut alkavaan kauteen, ja odotukset ovat kauden kynnyksellä korkealla. 

– Meille Turun Palloseurassa ihmisten tavoittaminen, sitouttaminen ja TPS-perheenjäsenenä pitäminen ovat äärimmäisen tärkeitä yhteisöllisyyden arvoja. Jokainen tietää Auran Aaltojen ja TPS:n tähän asti kuljetun matkan ja nyt on aika lähteä tekemään uutta matkaa paikallisuusastetta kunnioittaen. Kun Seurassa tapahtuu, Auran Aallot kertovat sen, kertoo HC TPS Turku Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen. 

Auran Aalloilla on vuosikymmenten kokemus kiekkolähetysten tekemisestä ja kanavalla ollaan mielissään siitä, että selostukset saadaan takaisin ”kotiin”. Paikallinen Auran Aallot on nykyisin osa Bauer Mediaa samoin kuin kahdella viime kaudella ottelut selostanut Radio City Turku. Selostusten siirto Auran Aalloille antaa mahdollisuuden palvella paikallista kiekkoyleisöä vieläkin laajemmin. 

Auran Aaltojen kiekkoradio pitää sisällään niin ennakkotunnelmat hallilta kuin jälkipelit, jotka kulkevat Neljäs erä -nimellä. Kotiottelupäivät ovat taajuudella aina juhlapäiviä ja illan ottelua fiilistellään lähetyksissä pitkin päivää. Kiekkoradio startataan jo tuntia ennen matsin alkua. 

–Kiekkoradiossa pääsevät ääneen niin pelaajat kuin valmentajat, ja hallilta välitetään aitoa mustavalkoista lätkätunnelmaa kaikille TPS-faneille. Tämä tarjoaa varmasti myös lätkähenkisille yhteistyökumppaneillemme uusia mahdollisuuksia, kommentoi Auran Aaltojen kanavapäällikkö Taru Saine. 

Liiga-kausi 2021–2022 alkaa finaalijoukkueiden revanssiottelulla Raumalla torstaina 9.9. Auran Aaltojen sopimus TPS:n kanssa ulottuu TPS:n 100-vuotisjuhlakaudelle 2022-2023.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit