TPS:n koulukiertue käyntiin

Turun Palloseura jalkautuu tänä syksynä vahvalla mustavalkoisella yhteisöhengellä Turun alueen kouluille.

Yhteistyössä HC TPS:n ja TPS Juniorijääkiekon kanssa tehtävät koulukiertueet kattavat syksyn osalta kaikkiaan kymmenen vierailua eri Turun alueen kouluissa. 

– Olemme enemmän kuin innoissamme tästä projektista, jossa pääsemme yhdessä välittämään ja luomaan lapsille sekä nuorille viikon parasta päivää, mustavalkoista teemaamme unohtamatta, iloitsee TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti. 

Mustavalkoinen koulukiertue käynnistyy ensi viikolla Raunistulan koululla. Mukana nähdään jokaisen vierailun tapaan tietenkin myös TPS:n maskotti Jore-karhu.  

Koulukiertueiden kokoonpanoon kuuluvat alusta alkaen myös pelaajavierailut TPS:n Liiga-joukkueesta, U20-ryhmästä sekä TPS Naisten riveistä. 

– On meille etuoikeus päästä viettämään aikaa kouluilla ympäri Turkua ja liikuttaa lapsia aktiviteeteilla koulupäivän keskellä. Juhlakautemme kutsuu kaikki turkulaiset mukaan ja vastaavasti meidän ilonamme on tarjota erilaisille kohderyhmille myös erilaista sisältöä. Koulukiertue on tästä hieno esimerkki, taustoittaa puolestaan HC TPS:n yhteisöpäällikkö Anjuta Laakso.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit