TPS naiset tekevät historiaa

Turun Palloseuran naiset pelaavat mitaleista ensimmäistä kertaa koskaan!

Turun Palloseuran naisten joukkue voitti Tampereen Ilveksen torstaina maalein 3–1. Voiton ansiosta Palloseuran naiset etenivät välieriin suoraan otteluvoitoin 3–0. Pudotuspelikevät jatkuu ensi viikolla ja välierävastustaja selviää vasta, kun kaikki puolivälieräparit on ratkaistu.

Välieräpaikan varmistaminen oli historiallinen tapahtuma koko turkulaiselle jääkiekkoilulle, sillä koskaan aikaisemmin Palloseuran naisten joukkue ei mitaleista ole pelannut. Mitalipeleihin pääsy jo itsessään jää historian kirjoihin, mutta matka on kesken ja valmentaja Terhi Mertasen johdolla joukkue lähtee jatkaman erinomaisia otteita!

– Tietenkin tuntuu hyvältä, sillä mitalipelit olivat tavoitteemme! Vielä on kuitenkin pelejä jäljellä ja samalla myös voitettavaa! Kuka ikinä vastaan tuleekaan, niin pistämme kampoihin ja taistelemme parhaamme mukaan, linjasi päävalmentaja Mertanen välieräpaikan varmistuttua.

– Meillä on kokemusta, mutta myös nuoria pelaajia ja jokainen on onnistunut omissa ruuduissaan. Koko joukkueen yritys on tuonut meidät tähän pisteeseen, ja henkilökohtaisen tason nostaminen pelien edetessä on ollut hienoa huomata. Puolustuspelaamisen tiiviys on ollut suurena syynä paikkaamme mitalipeleissä.

Historiallinen taival jatkuu ensi viikolla, kun muut puolivälieräparit on saatu pelattua.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit