TPS Media etsii sinua!

HC TPS:n täyden palvelun mediakeskus TPS Media etsii juhlakauteen valmistauduttaessa monipuolista mediaosaajaa. Henkilöä etsitään sisällöntuotantojen ykkösketjuun isolle vastuulle ja suurille peliminuuteille, HC TPS:n hehkuvaan ytimeen. 

Haluamme tiimiimme kokopäiväisen, aktiivisen, oma-aloitteisen, luovan sekä rohkean joukkuepelaajan, joka tunnistaa intohimokseen media-alan monipuoliset mahdollisuudet Turun Palloseuran tarjoamassa urheilu- ja yhteiskuntaviestintään painottuvassa arjessa. 

Etsimämme osaaja osaa ottaa haltuun niin TPS:n Liiga-joukkueeseen liittyvät sisältökokonaisuudet ja sosiaalisen median eri julkaisualustoille sopivat ratkaisut, mutta kynä ja kamera eivät tärise käsissäsi myöskään meille strategisesti tärkeissä yhteiskunnalliseen sisällöntuotantoon ja viestintään painottuvissa ulostuloissa. 

Hallitset työarjessasi valokuvaamisen sekä liikkuvan kuvan tuottamisen ja muokkaamisen. Videokäsittelyn osalta Premiere Pro tai Final Cut ovat sinulle yhtä tuttuja kuin Markus Nurmen pelinumero. 

Medianälkäinen sisällöntuottaja, joka tuottaa Gatorade Centerissä syntyvät tarinat ympäri maailmaa Seuran ystävien ulottuville ja nautittavaksi. 

Oletko se sinä? 

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 25.5.2022 mennessä osoitteeseen eero.tuominen@tps.fi. Lisätietoja työnkuvasta antaa HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen 0400 668 082. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit