TPS etsii myymälävastaavaa!

 

HC TPS on Suomen pääsarjatason menestyneimpiä jääkiekkojoukkueita ja tarvitseekin nyt lisää vahvistusta joukkoonsa!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen elokuusta alkaen motivoitunutta ja innostunutta henkilöä liittymään joukkoomme myymälävastaavan rooliin TPS:n tuotemyymälään TPS Shoppiin. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana rakentamassa menestyksekästä ja intohimoista kannatuskulttuuria!

TPS:n olemassaolo ja tarkoitus nojaa ydinajatukseen, jossa autamme toisiamme kehittymään ja menestymään. Tämä polveutuu seura-arkeen sen eri toimintalohkoissa, ihmisten yksilöllisiä kasvupolkuja unohtamatta. Me totisesti haluamme tarjota parasta yhdessä ja yksilöinä, joten haethan paikkaa rohkeasti.

Tehtävänkuvaus:

Myymälävastaavana vastaat TPS Shopin päivittäisestä toiminnasta sekä jälleenmyyjien ja verkkokaupan tilauksista. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu myymälässä, tuotteiden tilaaminen ja vastaanottaminen, myymälän sisustaminen houkuttelevaksi, varastonhallinta sekä verkkokaupan tilausten käsittely ja lähettäminen. Ei hätää, vaikka et olisi tehnyt näitä tehtäviä aiemmin, vaan perehdytämme sinut tähän tehtävään! Pääset mukaan myös kehittämään myyntiä ja markkinointia yhteistyössä organisaation muiden osastojen kanssa.

Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa, pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin klo 10–18. Myymälän aukioloaika voi kuitenkin hieman vaihdella riippuen pelipäivistä.

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden työskennellä TPS:n innostavan ja dynaamisen organisaation parissa

– Monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä rakentamaan urapolkuasi

– Kilpailukykyisen palkkauksen, 2000–2600 €/kk

– Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa TPS:n kannatuskulttuuria

Mikäli olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja innokas henkilö, jolla on intohimoa urheilua sekä Tepsiä kohtaan, lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveen kera 11. kesäkuuta 2023 mennessä. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään. 

Huomioithan, että haastattelut käynnistetään jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Tervetuloa mukaan rakentamaan TPS:n menestystarinaa!

Hae tehtävään täällä!

Lisätiedot:

Rekrytointiprosessista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Mia Laine
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0405339161
mia.laine@eezy.fi

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit