TPS eLiigan finaaliin

Roope ”Pikkuroger” Bergström taisteli tiensä Liigan virallisen e-urheilusarjan loppuotteluun!

Liigan virallinen e-urheilusarja eLiiga on kuluvan kauden osalta loppuhuipennusta vaille valmis. Viime kaudesta poiketen jokainen liigajoukkue osallistui sarjaan yhden pelaajan edustuksella. Mustavalkoisen paidan eLiigassa puki päälleen konsolikiekon nouseva tähti, 18-vuotias Roope ”Pikkuroger” Bergström.

Bergström raivasi tiensä finaaliin runkosarjan seitsemänneltä sijalta. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kaatui Lappeenrannan SaiPa ja seuraavaksi Pikkuroger nujersi puolivälierissä Pelicansin. Lahtelaisia edusti hallitseva eLiigan mestarin Erik ”ENCEKI” Tammenpää. Välierissä vastaan asettui Helsingin IFK ja Niklas ”NikkeDangles” Tukiainen. Bergström ei jättänyt selittelyille sijaa ja vei Palloseuran eLiigan finaaliin otteluvoitoin 2–0.

– Runkosarja alkoi yskähdellen ja pelasin varmaan huonointa konsolijääkiekkoa mitä olen koskaan pelannut. Alun vaikeuksien jälkeen peli alkoi kuitenkin rullaamaan ja vastavuoroisesti pelasin parasta peliäni ikinä! Itseluottamukseni kasvoi ottelu ottelulta ja finaalista ainoa tavoite on ottaa kannu kotiin, linjasi Bergström.

Tiistaina 25. päivä tammikuuta pelattavassa finaalissa TPS kohtaa Vaasan Sportin. Vaasan Sportia edustaa Bergströmin kanssa saman ikäinen Väinö ”Pikkarii” Pikkarainen. Finaalisarja pelataan paras viidestä menetelmällä ja palkintopotissa on yhteensä 10 000 euroa. Voiton irrotessa Bergsrömin suunnitelmat ovat selkeät.

– Varmaan säästöön menee suurin osa ja kavereiden kanssa tehdään kesällä joku etelänmatka, jos vain rajoitukset sallivat!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit