Tommi Miettinen TPS:n päävalmentajaksi

Tommi Miettinen korvaa Jussi Ahokkaan TPS:n päävalmentajana

Tommi Miettisen, 47, sopimus TPS:n kanssa on kaksivuotinen ja sisältää jatko-option. Päättyneellä kaudella KalPaa valmentanut Miettinen on entuudestaan hyvin tuttu turkulaisyhteisölle, sillä hän edusti Palloseuraa pelaajana vuosina 1995–1999. Miettinen voitti TPS:n paidassa Suomen, Euroopan sekä Super Cupin mestaruudet.

Kahdella edellisellä kaudella finaaleihin yltäneen Palloseuran tie päättyi tällä kaudella playoffsien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka putoaminen jatkopeleistä oli lopulta pienestä kiinni, löytyvät syyt heikkoon menestykseen syvemmältä.

”Rakennamme vakaata pohjaa kestävälle menestykselle. Päättynyt kausi oli pettymys tuloksellisesti, mutta jatkumoa ajatellen myös toiminnallisesti,” HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen sanoo.

Kokonaisuutta ei saatu koko kauden aikana toimimaan, ja tätä yritettiin ratkoa koko valmennusryhmän toimesta ja urheilujohdon tukemana. Kokonaisuuden hallitsemattomuus johti pelin ailahtelevuuteen ja heikkoon lopputulokseen.

”Vastuun Liiga-joukkueen tuloksesta sekä toiminnasta kantaa ensisijaisesti päävalmentaja, mutta päättyneen kauden läpikäynnissä tuli esiin paljon arvokasta tietoa, joka otetaan huomioon tulevan kauden rakentamisessa,” HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Aki Holma kertoo.

Uusi päävalmentaja aloittaa välittömästi tulevan kauden suunnittelun ja valmennusryhmän muodostamisen.

”Olen äärettömän innoissani tästä mahdollisuudesta ja kiitollinen luottamuksesta. TPS on minulle tuttu seura, jossa olen saavuttanut paljon. Näen tämän loistavana mahdollisuutena molemmille osapuolille!” Miettinen kommentoi.

Turun Palloseura kiittää Jussi Ahokasta kuluneesta kahdesta kaudesta ja toivottaa menestystä tulevaan.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit