Tavoitteesta toiseen

TPS:n naisten liigajoukkue nälkäisenä olympiatauolle.

Turun Palloseuran naisten joukkueella on edessä pitkä tauko peleistä. Syynää tähän ei suinkaan ole vallitseva pandemia, vaan olympialaiset. Jääkiekon Naisten Liiga jatkuu mustavalkoisten osalta helmikuun viimeisenä viikonloppuna, kun joukkue pelaa back-to-back-hengessä Helsingin IFK:ta vastaan.

– Tauko on pitkä, mutta aiomme käyttää sen hyvin hyödyksi. Harjoittelemme kovaa ja pelaamme kolme harjoituspeliä, lepoa tietenkään unohtamatta. Pudotuspelejä kohti mennään ja silloin meidän pitää olla valmiita, linjasi TPS:n Naisten Liiga -joukkueen päävalmentaja Terhi Mertanen.

Ennen olympiataukoa TPS:n Naisten liigajoukkue ehti aloittaa voittajien vaiheen kahdella voitolla. Voittajien vaiheeseen etenivät alkusarjasta kuusi parasta joukkuetta ja kevään pudotuspeleihin Naisten Mestiksestä kaksi parasta joukkuetta nousee mukaan taisteluun mestaruudesta. Syksyn sijoitus varmisti myös turkulaisten paikan ensi kauden Naisten Liigassa!

– Kauden ensimmäinen tavoite oli tietenkin paikka kuuden joukossa ja sitä kautta paikka SM-sarjassa! Viime kaudesta joukkue muuttui paljon, mutta olemme hitsautuneet hyvin yhteen ja onnistuimme saavuttamaan kauden ensimmäisen tavoitteen, mikä oli elintärkeää, summasi Mertanen.

Naisten Liigassa kärkipaikkaa pitää puhtaalla pelillä Kiekko-Espoo. TPS on kerännyt yhteensä 34 pistettä ja kamppailu sijoista 3–6 käy kiivaana. Joukkueella on kirkas tavoite, kun olympiatauon jälkeen pelit taas jatkuvat ja kevätaurinko alkaa pikkuhiljaa paistaa.

– Tavoite on hyvinkin selkeä! Keväällä pelaamme mitalipelissä, linjaa TPS:n Naisten Liiga -joukkueen päävalmentaja Terhi Mertanen.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit