Tästä on avausviikko tehty!

Turun Palloseura kutsuu kaikki mukaan 100-vuotisjuhlakauden avaukseen.

Tällä viikolla se sitten käynnistyy – Liiga-kausi 2022–2023 ja tietenkin Turun Palloseuran 100-vuotisjuhlakausi. 

Päivien laskeminen perjantain kotiavaukseen TPS-Ässät on uuvuttava projekti, mutta onneksi viikkoon sisältyy asioita, jotka helpottavat odotusta. 

TPS iskee Liiga-kauteen jo tiistaina Tapparan vieraana Tampereella. Kyseinen ottelu on viime kevään finaalin uusinta ja samalla lähtölaukaus uuteen Liiga-kauteen. 

Torstaina kokoonnumme kaikki yhdessä Turun keskustassa sijaitsevaan Hansakortteliin ja nimenomaan koko yhteisön ja joukkueen kanssa. Tunnin mittainen show käynnistyy klo 17.30 ja pitää sisällään upeita mahdollisuuksia löytää lippu kotiavaukseen. 

Samaisena torstaina ilmestyy myös tämän kiekkokauden ensimmäinen Hunajacast uusitussa studiossa ja tämän jakson jälkeen oletkin sitten valmis perjantain spektaakkeliin Gatorade Centerin kuumassa syysillassa. 

Juhlakausi käynnistyy perjantaina TPS:n ja Ässien kohtaamisella klo 18.30. Ovet perjantain odotettuun koko perheen elämykseen aukeavat jo klo 17. 

Fölin linja 100 tuo sinut tuttuun tapaan Matsibussilla hallille ja tietenkin myös hallilta takaisin. Kausikorttilaisena kuljetukset kuuluvat sinulle maksuttomina. 

Ennen kiekon putoamista jäähän hallilla on tarjolla Liigan suorin Live-lähetys kaukalon laidalta, eli viime keväänä lanseerattu Hunajalive – kaikilla mahdollisilla herkuilla. 

Ja mitä olisi otteluelämys ilman Gatorade Centerin ravintolamaailman uusia herkkuja. Tämän kauden uutuuksina mm. Korean Street Food -buffet, Lavazzan erikoiskahvit vohvelien kanssa sekä Mal’s Cornerin wingsit erikoisolueiden makuelämyksillä täydennettyinä. Saa nauttia! 

Sport Barissa iltaa ilostuttaa livebändi, jonka sävelten myötä olet valmis tämän kauden uudistetun alkushow-elämyksen katseluun ennen TPS:n joukkueen sisääntuloa. 

Me uskomme ja haluamme, että perjantai-illan elämyksestä riittää iloa kaikille urheilun, elämysten, kohtaamisten ja nautintojen ystäville. Siksi toivotamme sinut enemmän kuin tervetulleeksi mukaan tunnelmaan! 

Varmista hyvä istumapaikkasi tästä ja virittäydy juhlaviikkoon! 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit