Tarjolla upea viikko! 

Gatorade Centerin elämystarjonta huipentuu viikonloppuna.

Kevät etenee ja sama tilanne on Gatorade Centerin elämystarjonnan osalta. 

Tällä viikolla Artukaisissa tapahtuu keskiviikkona, lauantaina sekä sunnuntaina. 

TPS:n Liiga-joukkueen viikon ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkona. Vastaan asettuu Oulun Kärpät. Panokset ovat maltillisesti ilmaistuna ”tapissa”, sillä vain voitto miellyttää molempia joukkueita tilanteessa, jossa jokaisella pisteellä on valtava merkitys Playoff-asetelmien osalta. 

TPS-Kärpät siis keskiviikkona klo 18.30. 

Lauantaina koittaa puolestaan seremonia, joka jollaisen urheilun, tapahtumien ja kulttuurin ystävän on nähtävä ainakin kerran elämässä. 

Nyt tämä mahdollisuus aukeaa lauantaina TPS:n ja Porin Ässien ottelussa, jossa TPS-legenda Jukka Vilanderin legendaarinen pelinumero jäädytetään Gatorade Centerin kattorakenteisiin. Luvassa on takuuvarmasti spektaakkeli, jossa ei ilon ja yhteenkuuluvuuden kyyneliltä sekä kylmiltä väreiltä vältytä. 

TPS:n ja Ässien ottelun seremoniat käynnistyvät klo 17 ja ovet lauantain koko perheen Seura-spektaakkeliin aukeavat klo 15.30. 

Eikä siinä vielä kaikki! 

Sunnuntaina on TPS Naisten vuoro hekumoida Seuran 100-vuotisjuhlakautta – ikiomalla juhlaottelulla tietenkin! Ilmaisen sisäänpääsyn juhlamatsi sopii tietenkin myös perheen pienimmille ja koko perheelle. Tarjolla on mm. pomppulinnaa, kasvomaalausta, Hunajamaailma ja kaikkea muuta. 

Lisäksi leipomo Rosten tarjoaa 200 ensimmäiselle Runebergin tortut – ilmaiseksi tietenkin. 

TPS Naisten juhlaottelu Oulun Kärppiä vastaan käynnistyy sunnuntaina klo 15. 

Tällainen viikko eletään ja koetaan yhdessä – ja hyvässä Seurassa! 

Tervetuloa mukaan!  

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit