Taistelu mestaruudesta

Turun Palloseuran U16 kohtaa SM-sarjan finaaleissa Tampereen Tapparan!

Mustavalkoisen mestaruuden metsästäminen alkaa keskiviikkona, kun Seuran U16 iskee SM-sarjan finaaleihin! Vastustajaksi asettuu Tampereen Tappara ja mestaruuteen vaaditaan kaksi otteluvoittoa. Sarja alkaa keskiviikkona Tampereelta ja lauantaina Seura isännöi kirvesrintoja toisessa osaottelussa. Lauantaina Impivaarassa kiekko tippuu jäähän kello 13:20.

Tamperelaiset voittivat runkosarjan, kun Seura luisteli kevään peleihin sijalta viisi. Mustavalkoisten taival kohti kirkkainta alkoi villi kortti -kierrokselta, mutta tie finaaliin on ollut suora. Matkalla taakse on jäänyt Kiekko-Espoo, Jokerit, sekä toinen tamperelaisjoukkue Ilves.

– Suomen mestaruus on ollut selvä tavoite heti kauden alusta. Vastustaja on kovin mahdollinen, mutta me emme lähde peruuttelemaan. Luotto omaan tekemiseen on vahva ja iskemme kaasu pohjassa Tapparan kimppuun, linjaa joukkueen päävalmentaja Hannes Kymäläinen.

Finaalisarja alkaa keskiviikkona Tampereella ja lauantaina toinen osaottelu pelataan Turussa! Mestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa, joten mahdollinen kolmas osaottelu mitellään tulevana sunnuntaina Tampereella.

Kuva: Anni Tuominen

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit