Taistelu jatkuu tauon jälkeen

Maaottelutauko on takana ja Turun Palloseuran taistelu pisteistä jatkuu 11 päivän tauon jälkeen huomenna torstaina Gatorade Centerissä Porin Ässiä vastaan. Viimeksi mustavalkoiset kamppailivat kaukalossa sarjapisteistä lauantaina 6. päivä marraskuuta Tampereen Tapparan kanssa.

Jussi Ahokkaan miehistö on kerännyt alkukauden ensimmäiseltä kolmannekselta 37 pistettä, kun pelattuja otteluita on 19. Piste-ero sarjakärkeen on minimaalinen ottaen huomioon pelatut kamppailut. Kärkijoukkue Kouvolan KooKoolla otteluita on neljä enemmän kuin Palloseuralla, mutta pisteitä kouvolalaiset ovat keränneet 41.

Kauden 19 ottelussa mustavalkoiset ovat heiluttaneet maaliverkkoa yhteensä 40 kertaa. Vastavuoroisesti Andrei Kareevin, sekä Eetu Anttilan selän takaa kiekkoa on kaivettu 35 kertaa, mikä on reilusti vähiten koko Liigassa. Venäläismaalivahti Kareevin torjuntaprosentti on 92.2 ja Eetu Anttilan 93.90.

Palloseuran kultakypärää kantaa Juuso Pärssinen, joka etenee piste per ottelu vauhtia. ”Kukko” Pärssinen on kirjauttanut 12 otteluun neljä maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Toiseksi tehokkain ja samalla turkulaisten paras maalintekijä on jenkkihyökkääjä Mitch Hults. Puolustajien sisäisessä pistepörssissä kärkipaikkaa pitää hallussaan kokenut Ville Lajunen.

Kuluvalla viikolla Ville Lajunen kärsii viimeisestä Tappara-ottelusta tulleen kahden ottelun pelikiellon, eikä sen takia ole pelaavassa kokoonpanossa. Puolustusrintamalle pelikielto ei tuo helpotusta, sillä Valtteri Pulli, sekä Aleksi Anttalainen ovat loukkaantumisten takia sivussa. Lohtua tuo kuitenkin maajoukkueiden mukana olleiden nuorten pelaajien paluu takaisin tositoimiin!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit