Supertähtiä, legendoja ja paikallisia suuruuksia

Alumni All Star -tapahtuma tuo Turkuun Suomen eturivin kiekkosankarit!

Perjantaina 19.8. pelataan kesän ylivoimaisesti kuumin jääkiekko-ottelu, kun Gatorade Centerin kaukalossa nähdään suomalaisen kiekkoilun suurimpia tähtiä ja legendaarisia hahmoja Mikko Rantasesta Miikka Kiprusoffiin.

Jo neljättä kertaa järjestettävä Alumni All Star -hyväntekeväisyysottelu tuo spektaakkelin tällä kertaa Turkuun, jossa vietetään TPS:n juhlakautta: satavuotias Seura saa kunnian isännöidä laajaa joukkoa Suomi-kiekon eliittiä.

Mukana Liiga Alumni joukkueessa ovat muun muassa tuoreet Stanley Cup -voittajat Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen, sekä Ville Nieminen, Jere Lehtinen ja monet muut.

Vastaavasti TPS Alumnin riveissä on laaja kattaus TPS-suuruuksia vuosien varrelta Saku Koivusta alkaen, aina tuoreimman TPS-sukupolven tähtiin. Useista lähteistä vahvistettujen tietojen mukaan myös Miikka Kiprusoff nähdään paikalla – TPS Alumnin GM:n tehtävissä.

Alumni All Star -tapahtumaan kuuluu myös perjantaina 19.8. klo 11.45 alkaen Turun Messukeskuksessa järjestettävä tulevaisuusseminaari. Sen teema on ajankohtainen: Mistä rahat urheilulle ja liikunnalle? Seminaarissa ovat puhujina muun muassa tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen ja Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit