Ruben Rafkin valmiina paluuseen: ”Vastoinkäymiset kasvattavat”

Turun Palloseuran Liiga-viikko pitää tämän viikon osalta sisällään ainoastaan yhden pelin. Koko TPS:n pukukopin katseet sekä sielun ja kehon voimat ovat käännetty perjantai-iltaan, jolloin Seura kohtaa Gatorade Centerissä Lappeenrannan SaiPan. 

Alkuviikon TPS keskittyy laadukkaseen harjoitteluun niin jäällä kuin sen ulkopuolella.

Tuoreimpien tietojen mukaan TPS:n kokoonpano vahvistuu mahdollisesti perjantain otteluun kaikilla nuorten MM-kisoista saapuvilla pelaajilla. Suomen joukkueessa olleet Kalle Väisänen, Eemil Viro sekä Ruben Rafkin liittyvät joukkueen mukaan tulevana keskiviikkona, läpäistyään ensin vaaditut koronaprotokollaan liittyvät testaukset. 

Juraj Slafkovskya odotetaan Turkuun puolestaan torstaihin mennessä. 

Kahdessa MM-kisaottelussa Suomea edustanut Rafkin on sulatellut viime päivät keskeytettyjen kisojen aiheuttamaa harmia, joskin mielipaha on vaihtunut tuntien edetessä energiseen tahtotilaan. 

– Olihan se kovan ketutuksen hetki, kun ilmoitus kisojen ennenaikaisesta päättymisestä kerrottiin. Totta kai aavisteluja oli, kun ottelu Tshekkiä vastaan peruttiin, mutta olihan se silti pommi, puhaltelee Rafkin kotonaan Turussa puhelimitse. 

Kisojen päättymisen myötä päättyi myös Rafkinin oma junioripolku Leijonissa. Samalla leimauksella meni mahdollisuus pelata maailmanmestaruudesta ja antaa NHL-seuroille näyttöjä ensi kesän varaustilaisuutta varten. 

– Niin…kyllähän tuossa on kolme isoa asiaa, jotka ottavat päähän, mutta mitä siitä valittaminen tai murehtiminen auttavat? Mielummin käännän katsetta eteenpäin ja ajattelen niin, että vastoinkäymiset kasvattavat, linjaa Rafkin. 

Rafkinin osalta eteenpäin katsominen tarkoittaa paluuta TPS:n riveihin ja mustavalkoisen kurssin kääntämistä.  

Tiivisti ilmaistauna: Mitä nopeammin se tapahtuu, sen parempi. 

– On todella nättiä tulla takaisin ja päästä auttamaan joukkuetta. Jokainen on varmasti nähnyt, että viime aikoina TPS:llä on ollut pelillisesti haastavampaa, mutta joukkueellehan noita vaikeita jaksoja tulee kauden aikana. Nuorten kisojen keskeytys ei ainakaan vähentänyt pelihalujani! 

– Olennaisin asia meidän arjessamme on jatkaa työn tekemistä ja tehdä voittavia asioita voittojen tielle palaamiseksi. Olen aivan varma, että suuntaa kääntyy, painottaa Rafkin. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit