Pikkujoulut, joista puhutaan

Marraskuussa Gatorade Centerissä on luvassa isot bailut!

Gatorade Centerissä vietetään 25. marraskuuta Turun parhaita pikkujouluja, kun areenan valtaa ”Pikkujoulut, isot bailut” -tapahtuma. Pikkujoulujen vauhdittamaan saapuvat Suomen eturivin artistit Elastinen ja Irina.

”Meidän pikkujoulutapahtuma on loistava ja vaivaton tapa yritykselle tulla viettämään pikkujouluja henkilökunnan tai vieraiden kanssa. Loistavat artistit ja laadukas menu takaavat onnistuneen illan,” iloitsee liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Show & Dinner -paketit (á 149 € + alv) sisältävät herkullisen buffetillallisen ja upean viihdekattauksen. Pikkujouluillan menussa seuraavaa:

Lindrothin puutarhan salaatteja, tuoreita yrttejä ja pikkelöityä kurkkua (M, G), vegaanista cole slawia ja friteerattua kaprista (M, G), Caesar-salaattia ja parmesaania (L), peruna-parsasalaattia ja sitruunavinaigretteä (M, G), paahdettua kukkakaalia ja cashewpähkinää (M, G), Rostenin crusta-maalaisleipää, hapanvoita ja hernehummusta

Rotukarjan naudan ulkofilettä ja madeirakastiketta (M, G), Västerbotten-kermaperunaa (L, G), juurescurrya ja kikhernettä (M, G)

Kinuskimoussekakkua (L, G)

Älä siis enää mieti, vaan ota yhteyttä Veeraan, sillä myynti alkaa N – Y – T – NYT!

Veera Torikka
Tapahtumapäällikkö
veera.torikka@turkulive.fi
040 636 1975

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit