Pavol Skalicky TPS:ään, Arellille ja Allénille jatkosopimukset

Kauden avauksessa kuultiin sopimusuutisia.

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan hyökkääjän Pavol Skalickyn kanssa. Slovakialaishyökkääjä siirtyy turkulaisjoukkueeseen Rauman Lukosta, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta. 

Lukossa Skalicky niittasi pelaamissaan 107 runkosarjan ottelussa kaikkiaan 74 tehopistettä. 

– Skalicky on iso palanen meidän tulevan kauden hyökkäyskalustoa ja olemme mielissämme hänen saapumisestaan Turkuun. Hän tuo meille paljon eri ominaisuuksia, joista ratkaisukyky, fyysisyys, tehokkuus ja erikoistilannepelaaminen nousevat esiin, taustoittaa HC TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio. 

195-senttinen ja 98-kiloinen Skalicky saapuu Turkuun odottavin mielin. 

– Totta kai olen innostunut tulevasta kaudesta TPS-paidassa! Turkuun siirtyminen tuntui oikealta ratkaisulta ja odotan jo tulevan kauden alkua uuden joukkueen kanssa, Skalicky viestittää. 

Skalickyn saapumisen lisäksi ruotsalaispuolustaja Niklas Arell ja kesken viime kauden Seuraan siirtynyt Roni Allén jatkavat TPS-pakistossa vuoden mittaisilla sopimuksilla. 

– Arell oli mielestäni meidän yksi viime kauden parhaista ja luotettavimmista puolustajista. Jatkosopimus hänen kanssaan tuo meille hyvää jatkuvuutta puolustuspäähän, Kallio iloitsee. 

– Allén puolestaan osoitti yleisellä urheilullisuudellaan sekä monipuolisuudellaan ansaitsevansa jatkosopimuksen ensi kaudelle. Hän tuo pakistoomme leveyttä ja luonnetta pelillisten ominaisuuksien lisäksi, jatkaa Kallio. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit