Päävalmentaja Ahokas: ”Pelimme on mennyt eteenpäin”

Turun Palloseuran Liiga-kausi käynnistyy tänään Raumalla Lukon ja TPS:n kohtaamisella. Asetelma kauden avausotteluun on enemmän kuin herkullinen, onhan vastassa viime kauden finaalijoukkueet. 

TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas lähestyy alkavaa kautta ja Seuran pelillistä tilaa levollisen luottavaisena, mutta myös kriittisenä. 

– Nyt on se aika, kun alamme pelata oikeasti pisteistä ja pelien voitoista. On selvä asia, että tässä vaiheessa asioiden täytyy terävöityä ja kehittyä myös pelillisesti, pohtii Ahokas. 

TPS:n kauteen valmistava jakso oli täynnä tiivistä harjoittelua. Harjoituspelit ja CHL toivat syksyn odotukseen omat lisämausteensa, joista on riittänyt analysoitavaa myös valmennuksen päiväkirjamerkinnöissä. 

– Pelimme on mennyt eteenpäin ja kehittynyt, vaikka tuloksellisesti emme olekaan päässeet haluamiimme tavoitteisiimme. Pelillisesti asiat ovat olleet pienestä kiinni ja maalinteon takkuisuuteen meidän täytyy löytää tehokkuutta tilalle, vaatii Ahokas. 

– Vastaavasti pystymme jo nyt puolustamaan jämäkästi ja viisikoiden rakenne pelin sisällä on ollut sillä linjalla, jolla me haluamme sen olevankin. Isossa kuvassa joukkueemme on tällä kaudella luistelu- ja kamppailuvoimainen ja se on tietenkin hyvä asia. Kaikista olennaisin asia on se, että pystymme kehittämään pelaamistamme läpi kauden. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit