Maalivahti Lassi Lehtinen TPS:ään

”Lassi oli meille selkeä ykkösvalinta”

Maalivahti Lassi Lehtinen on Turun Palloseuran tuorein hankinta. 23-vuotias Lehtinen siirtyy TPS-paitaan vuoden mittaisella sopimuksella Rauman Lukosta. 

Lehtinen liittyy TPS:n vahvuuteen kuluvalla viikolla. 

– Lassi oli meille selkeä ja ehdoton ykkösvalinta, kun maalivahtihankinta tuli meille ajankohtaiseksi. Olimme onnekkaita, että tämän tason maalivahti oli vielä vapailla markkinoilla, taustoittavat HC TPS:n maalivahtivalmentaja Ari Moisanen sekä urheilujohtaja Rauli Urama. 

– Työnteko kuuluu meidän vahvoihin arvoihimme ja se maailma on myös Lassille tuttu. Hän myös tietää mitä asioita menestymisen eteen täytyy tehdä. Uskon, että Lassin tulon jälkeen meillä on tulevalle kaudelle kilpailukykyinen maalivahtisektori, jatkaa Moisanen. 

Lukko-kasvatti Lehtinen torjui raumalaisille mestaruuden kaudella 2020–2021, jolloin hänet valittiin myös koko Liigan parhaaksi maalivahdiksi. Turkuun 183-senttinen ja 80-kiloinen huippuvahti saapuu selkeillä ajatuksilla. 

– On todella hienoa päästää TPS:n ympäristöön ja Ari Moisasen valmennukseen. Haluan kehittyä maalivahtina ja TPS tuntui minulle parhaalta vaihtoehdolta. Enpä voisi tämän enempää olla innoissani tulevasta kaudesta, lähettää Lehtinen terveisiään. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit