Korona-ajan sankareita kutsuvieraina KooKoo-peleissä

Turun Palloseura haluaa kiittää niitä lukuisia ihmisiä, jotka ovat ammattiosaamisensa turvin edesauttaneet yhteiskuntaa pysymään voimissaan taistelussa koronavirusta vastaan. TPS järjestää hoito- ja pelastusalan raudanlujille ammattilaisille kaksi kutsuvierasiltaa kahdessa marras- ja joulukuussa pelattavassa kotiottelussa Gatorade Centerissä. 

25. marraskuuta pelattavaan TPS–KooKoo -otteluun on kutsuttu kunniavieraiksi Turun alueen terveydenhuoltoalan ammattilaisia, kuten sairaanhoitajia, kotihoitajia sekä laitoshuoltajia. 

Joulukuun 15. pelattavassa TPS:n ja KooKoon revanssikohtaamisessa vieraina ovat puolestaan Turun alueen pelastustoimen, ensihoidon ja rajaviranomaisten henkilökuntaa sekä esimerkiksi Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisia, jotka ovat tehneet vapaaehtoistyötä yhteiskunnan pystyssä pysymisen eteen. 

– Tämä on vähintä mitä me voimme tehdä niiden henkilöiden kiittämiseksi, jotka ovat pitäneet tätä maata pyörimässä uuvuttavan koronataistelun keskellä. Me haluamme antaa omalta osaltamme näille ihmisille hetken hengähdyksen urheiluviihteen parissa ja illan, jolloin työasiat voi unohtaa. Yhteiskuntavastuu ja yhteisöllisyyden rakentaminen korostuvat aikana, jolloin meitä kaikkia on koeteltu tavalla tai toisella, kertoo HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit