Kevään täydeltä elämyksiä!

Gatorade Centerin kevätkausi täynnä elämyksiä laidasta laitaan.

Antti Tuisku: Mayhem -areenakiertue

Suomen popkuninkaaksi nimetty Antti Tuisku lähti 31. maaliskuuta mittavalle Mayhem –areenakiertueelle. Kyseessä on viimeinen kiertue ennen artistin jäämistä pitkälle tauolle. Kiertue sapuu Turun Gatorade Centeriin lauantaina 22. huhtikuuta.

– Mayhem –areenakiertueen showta rakentaessa on tullut olo, että tästä todella tulee hienoin ja kreisen kiertue mitä mulla koskaan on ollut. On upeaa tuoda tämä spektaakkeli Suomen joka kolkkaan. Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, sillä se jää urani toistaiseksi viimeiseksi, Antti Tuisku kommentoi viimeistä areenakiertuettaan.

Mayhem –areenakiertueen konserttien aikataulut:

Ovet klo 18:00

BESS klo 19:00

ANTTI TUISKU klo 20:00 (kesto n. 2h, ei väliaikaa)

LIPUT TÄÄLTÄ!

Lue lisää tapahtuman VIP-palveluista täältä!

Oopperan ja Baletin areenakiertue 2023

Oopperatalossa tehdään touko-syyskuussa 2023 korjaus- ja uudistustöitä, joiden ajan päänäyttämö on pois esityskäytöstä. Päänäyttämön esitystauko mahdollistaa oopperan, baletin ja orkesterin historian mittavimman kotimaan kiertueen, joka suuntautuu toukokuussa 2023 suurille tapahtuma-areenoille viiteen kaupunkiin: Rovaniemelle, Ouluun, Joensuuhun, Turkuun ja Helsinkiin.

Kokonaisvaltaisen, kaikenikäisille sopivan areenaelämyksen tarjoava esitys koostuu ”best of the best” –ohjelmasta eli ooppera- ja balettitaiteen tähtihetkistä talon oman orkesterin säestyksellä. Kiertueen taiteellisen työryhmän muodostavat ohjaaja Jere Erkkilä, pukusuunnittelija Erika Turunen, lavastesuunnittelija Mark Väisänen sekä valo- ja videosuunnittelija Gabriel Phillips-Sanchez.

Areenaesitysten lisäksi Kansallisooppera ja -baletti tuo vierailupaikkakunnille muun muassa talon yleisötyön tuottamaa monipuolista oheisohjelmaa.

Oopperan ja Baletin Areenakiertue 2023 Turun Gatorade Centerissä:

Keskiviikkona 24.5.2023 klo 18:00

Torstaina 25.5.2023 klo 18:00

LIPUT TÄÄLTÄ!

Lue lisää tapahtuman VIP-palveluista täältä!

Turku Arenafest: The Offspring

Maailman tunnetuimpiin punk rock -yhtyeisiin kuuluva The Offspring saapuu Turkuun tulevana kesänä. Yhdysvaltalaisyhtyeen maailmankiertue ”Let The Bad Times Roll” nähdään perjantaina 9.6.2023 Turun Gatorade Centerissä. Turku Arenafest -tapahtumassa nähdään lisäksi kotimaan suosituimpiin punkyhtyeisiin kuuluvat Klamydia ja Huora. Mukana artistikattauksessa on myös viime vuoden UMK-kilpailija ja modernin rockin sanansaattaj Cyan Kicks.

Nordic Live Productionsin toimitusjohtaja ja promoottori Tommi Mäki on innoissaan yhtyeen tuomisesta Suomeen.

– The Offspring tähdittää kahta Nordic Live Productionsin järjestämää rock-teemaisa tapahtumaa Turussa ja Seinäjoella. Yhden illan rock-tapahtumilla on selvästi vahvaa kysyntää tällä hetkellä, ja odottammekin molempien tapahtumien tulevan loppuunmyydyksi, kertoo Mäki.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. LIPUT TÄÄLTÄ!

Lue lisää tapahtuman VIP-palveluista täältä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit