Kausikortit myynnissä nyt!

Osta kausikorttisi nyt
Early Bird -hintaan.

On aika kääntää katseet kohti uutta kautta ja Early Bird -hintaisia kausikortteja. Tarjoushinnat ovat voimassa 31.5. saakka. Mikäli ostat kausikortin huhti-toukokuun aikana, olet mukana myös perinteeksi muodostuneessa kausikorttiarvonnassa: toukokuun aikana arvomme jokaisena arkipäivänä kausikorttilaisten kesken tuote- ja lippupalkintoja!

Kausikortti on se mikä kannattaa!

Kausikorttilaisena olet oikeutettu muun muassa seuraaviin etuihin:

  • 10% alennus TPS Shopista kotiotteluiden yhteydessä

  • Ilmainen matsibussi pelipäivinä

  • Etuosto-oikeus locker room salessa sekä pudotuspeleissä

  • Kausikorttilaisten omat tapahtumat

Kausikortin uusiminen on helppoa!

Mikäli haluat säilyttää oman paikkasi myös tulevalla kaudella, uusithan kausikorttisi toukokuun aikana, sillä lunastamattomat paikat vapautetaan julkiseen myyntiin 1. kesäkuuta.

Kausikortin uusiminen on helppoa:

  • Lippupiste lähettää kaikille viime vuoden kausikorttilaisille laskun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi myös tulevalla kaudella. Laskussa on automaattisesti huomioitu mahdolliset pudotuspelihyvitykset. Maksathan ajoissa niin, että maksu näkyy meillä viimeistään 1.6.

  • Kausikortin uusiminen onnistuu helposti myös HC TPS:n verkkokaupassa (ww.tps.lippu.fi) tai Lippu.fi:n myyntipisteillä. Ongelmatilanteissa voi olla yhteyksissä tps@lippu.fi

  • HC TPS:n toimisto palvelee Gatorade Centerillä ma-pe klo 9-15. Toimistolla pystymme ottamaan vastaan myös kulttuuriedut (virike, smartum, edenred, epassi)

Et tarvitse uutta kausikorttia, vaan aktivoimme olemassaolevan kausikorttisi automaattisesti.

Kausikorttikaupoille täältä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit