Kapteeni Jasu: ”Meidän jengi on äärimmäisen sitoutunut”

Juhani Jasu johdattaa Turun Palloseuran kauden avausotteluun sekä uuteen Liiga-kauteen kapteenin C-kirjain rinnassaan. Viime kaudella Seuran hopealle kipparoinut Jasu kipinöi alkavaan Liiga-kauteen isolla sähinällä, vaikka kokeneella keskushyökkääjällä on takanaan jo useita kauden avauksia. 

– Kyllä sen aina kropassa ja mielessä tuntee, kun kauden avaus lähestyy. Pirunmoinen määrä on tehty töitä uuden kauden eteen ja nyt käynnistyy varsinainen kamppailu. Ei tässä asetelmassa oikein voi olla syttymättä, Jasu hymyilee. 

TPS-joukkueen vaihtuvuus uuteen kauteen on ollut verrattain merkittävä. Uusia kasvoja on niin valmennusjohdossa kuin pelaajistossakin. Viime kevään hopeiset muistijäljet ovat tuoneet hehkua myös nyt käynnistyvään Liiga-kauteen. 

– Totta kai viime keväästä on pystytty ammentamaan asioita. Ehkä suurimpana pointtina nostaisin esiin sen, että me näimme yhdessä joukkueen kanssa kovan ja kuluttavankin harjoittelun kantavan loppujen lopuksi kevään ratkaisupeleissä. Se on mielestäni tärkeä asia pitää takaraivossa myös tällä kaudella. Työ ratkaisee. 

Tähänastisten havaintojen perusteella kapteeni on ollut tyytyväinen näkemäänsä työmoraaliin. 

– Meidän jengi on äärimmäisen sitoutunut. Sen näkee ja aistii harjoituksissa, mutta myös pukukopissa. Työteliäisyys nousee esiin sellaisissa arjen pienissä asioissa, jotka määrittävät loppujen lopuksi isoa kuvaa. Me haluamme lyödä kaiken likoon tälläkin kaudella, painottaa Jasu. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit