Kannattajakierros tulee jälleen

Veikkauksen ja Liigan monivuotinen pääsylipputempaus Kannattajakierros saa jatkoa myös tällä kaudella ja se järjestetään Liigan kaikilla paikkakunnilla.

Tänäkin vuonna Liigan ja kotimaisen jääkiekon pitkäaikainen yhteistyökumppani Veikkaus tarjoaa tuhansia lippuja seurojen kannattajaryhmille. Veikkaus haluaa osaltaan tukea seurojen tärkeän kannattajakulttuurin edistämistä.

Lippuja on jaettu 200–300 kappaletta seuraa kohden, riippuen katsomokapasiteetin koosta.

Liiga-seurojen kannattajaryhmät päättävät itse kenelle ja miten lippuja jaetaan. Kannattaakin seurata oman joukkueesi kannattajaryhmän tiedotusta lippujen jaosta.

– Liigassa haetaan asemia kohti kauden huipentavia playoffs-otteluita. Veikkauksen vedonlyönnin tärkeimmän sarjan, jääkiekon kotimaisen Liigan panokset kasvavat, ja nyt on hyvä aika mennä porukalla tukemaan omaa joukkuetta. Haluamme olla osaltamme mukana nostamassa tunnelmaa hallien kattoon, kun urheilulliset panokset kasvavat kauden edetessä kohti kevään huipennusta, Veikkauksen yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola sanoo. 

– Kevät ja hyvä Seura kannattajien kanssa. Onko mitään sen kauniimpaa, tuskin. Kannattajakierros on varma kevään merkki, hekumoi puolestaan HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen.

Veikkauksen vedonlyönnin kohteita Liigaan löydät täältä.

Tartu Kannattajakierroksen lipputarjoukseen TÄSTÄ ja äkkiä! 

Lippuja on tarjolla 2kpl/asiakas.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit