Kaikkien aikojen Perhepeli lähestyy!

Marraskuun 26. päivä pelattava TPS-Lukko tarjoaa koko perheelle enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Turun Palloseuran kotiotteluista on vietetty pitkää taukoa. Ainakin meidän mielestämme jo liian pitkää taukoa. 

Odotus päättyy kuitenkin pian ja millä tavalla! Lauantaina marraskuun 26. päivä pelattava TPS-Lukko tarjoaa koko perheelle kaikkien aikojen upeimman Perhepelin kattauksen. 

Vai mitä sanot aarrejahdista, kasvomaalauksista, pomppulinnasta, poniajelusta, satuhahmoista, sirkusvälinepisteestä, ilmapalloista ja kaikesta muusta, jota odotettu Perhepeli kätkee sisälleen? 

– Kauden ensimmäinen Perhepeli syyskuussa Rauman Lukkoa vastaan oli upea menestystarina. Halusimme jo tuolloin tarjota koko perheen elämyksen erilaisilla sisällöillä sekä aktiviteeteilla ja sillä tiellä jatkamme kohti marraskuun perhepeliä, taustoittaa HC TPS:n markkinointi-ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen. 

– Arvokas kumppanimme Lähi-Tapiola Varsinais-Suomi on vahvasti mukana Perhepelin konseptoinnissa ja ilosanoman levittämisessä perheille läpi seutukunnan. Se tuo mielestäni hienoa syvyyttä kumppanuuteen, josta jalostuu lopputuloksena yhteisvastuun kantoa sekä iloa kaikille perheenjäsenille, Tuominen jatkaa. 

Haluttuja aarrekarttoja on jaossa rajallinen määrä, joten suosittelemme saapumaan Gatorade Centeriin ajoissa. Ovet aukeavat klo 15.30 ja samalla aukeaa tietysti sisäänpääsy Hunajamaailmaan. 

Hunajamaailma on tarkoitettu 0–7-vuotiaille lapsille ja voit jättää lapsesi Lahjan Tyttöjen hellään huomaan aina toiseen erätaukoon asti. Hunajamaailmassa on leikkitilaa hulppeat 600 neliötä, joten täällä ei leikit eikä tila lopu kesken! 

Hunajamaailman sisäänkäynnin löydät Gatorade Centerissä C-katsomon takaa. 

Kaksi aikuista ja kaksi lasta pääsevät tuttuun tapaan 40 euron yhteishinnalla Perhekatsomoon. 

Osta lippusi iloisten elämysten lauantai-iltaan TÄSTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit