Kahden ottelun viikkoon!

Liigaa johtava Turun Palloseura esiintyy tällä viikolla Liiga-kaukaloissa kahdesti.

Turkulaiset saavat keskittyä alkuviikon laadukkaaseen harjoitteluun, sillä TPS:n osalta Liiga-ottelut jatkuvat vasta perjantaina. Tuolloin Seura matkustaa Poriin Ässien vieraaksi.  

Lauantai-illassa odottaa puolestaan TPS:n ja Hämeenlinnan Pallokerhon kohtaaminen. Lauantain ottelu käynnistyy koko perheelle sopivaan aikaan klo 17. 

Liigaa on pelattu tällä hetkellä 12–14 kierroksen edestä, eri joukkueiden ottelumäärien vaihdellessa. TPS:llä on tilastoissa 13 pelattua ottelua, joissa Seura on napsinut pisteitä 28 kappaletta. 

Tismalleen samalla ottelumäärällä ja pistesaldolla sarjataulukosta löytyy puolestaan Oulun Kärpät.  

Kolmantena Liiga-syksyssä etenee 14 ottelua pelannut Vaasan Sport. 

TPS on edennyt Liigan alkukautta melko laajan ratkaisurintaman voimin. Hyökkäyspäässä tehokkainta vaihdetta ovat pitäneet 13 ottelussa Mitch Hults ( 6+2=8) sekä Filip Sandberg (3+5=8). 

Oman maininnan ansaitsee myös hyökkääjä Juuso Pärssinen, joka on kirjannut pelaamassaan viidessä ottelussa kasaan 6 (2+4) tehopistettä. 

Myös TPS:n maalivahtipelaaminen on ollut syksyn edetessä äärimmäisen vahvaa. Andrei Kareevin torjuntaprosentti kiiltää 11 pelatun ottelun jälkeen lukemassa 93,13. Vastaavasti kaksi kertaa Rauman Lukon kaatanut Eetu Anttila on torjunut kiekkoa 96,30 prosentin edestä. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit