Juuso Pärssinen: ”Taklaus tuli ja sitten pimeni”

Turun Palloseuran ja Jyväskylän JYPin keskiviikkoinen kohtaaminen sai dramaattisen käänteen päätöserän loppuhetkillä. 

TPS-hyökkääjä Juuso Pärssinen jäi JYPin Jan Scotkan yliajamaksi, jonka myötä ”Kukko” tömähti kaukalonpintaan koko Gatorade Centerin hiljentäneellä voimakkuudella. 

Scotka ohjattiin tempustaan pikaiseen suihkuun ja kansan katseet pysyivät Pärssisen hoitotoimenpiteissä kaukalossa. 

– Taklaus tuli ja sitten pimeni. Siitä taklauksesta en tosiaan muista yhtään mitään, kommentoi Turun yliopistollisesta keskussairaalasta tavoitettu Pärssinen. 

Pärssisen muisti ulottuu hetkeen, jolloin hänet oli nostettu jo pukukoppikäytävän uumeniin odottamaan ambulanssikyytiä sairaalaan. 

– Scotka kävi pyytämässä minulta anteeksi. Hän laittoi myös vielä perään viestiä ja pahoitteli tekoaan. Arvostan tätä paljon. 

Sairaalassa Pärssistä odottivat luonnollisesti tarkemmat tutkimukset, jonka jälkeen aurinko nousi myös torstaiaamuna Turun ja Pärssisen kasvojen iloksi taivaalle. 

– Tällä hetkellä fiilis on ihan ok. Kaikki niin sanotusti ”pelittää”. Pään ja niskan alueella on edelleen tuntemuksia, mutta parempaan päin mennään koko ajan. 

– Haluan vielä tässä yhteydessä kiittää kaikkia niitä lukemattoman monia ihmisiä, jotka ovat lähettäneet minulle puhelimen täydeltä viestejä. Moni on ollut huolissaan ja toivonut toipumistani. Se tuntuu älyttömän hyvältä. 

Tämän hetken tietojen mukaan Pärssisen on tarkoitus kotiutua sairaalasta kotiolosuhteisiin toipumaan jo torstaina aikana. 

Se, milloin Pärssinen nähdään seuraavan kerran kaukalossa TPS-paidassa, on toistaiseksi ja ymmärrettävästikin kysymysmerkki. 

– Minulla on tietenkin halu pelata, kun lupa tulee, Pärssinen linjaa. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit