Jussi Nevanpää HC TPS Turku Oy:n myyntijohtajaksi

Uusi myyntijohtaja aloittaa tehtävässä 15. toukokuuta

HC TPS Turku Oy:n myyntijohtajan tehtävään on valittu turkulainen Jussi Nevanpää, 48. Nevanpäällä on 20 vuoden kokemus myynnin esihenkilötöistä ja TPS:n brändi on hänelle entuudestaan hyvin tuttu.

Koulutukseltaan Nevanpää on liiketalouden tradenomi ja tulee ottamaan vastuun HC TPS:n kuluttaja-, fanituote- ja yritysmyynnin kasvattamisesta, kehittämisestä sekä sen johtamisesta. Lisäksi Nevanpäällä tulee olemaan aktiivinen rooli Turku Liven yritysmyynnin tukemisessa Gatorade Centerin muiden tapahtumien osalta.

”Todella innostuneena odotan, että pääsen aloittamaan tehtävässä. Kädet syyhyävät jo päästä tutustumaan organisaatioon, ihmisiin, alueen yrityksiin ja kumppaneihin. Tavoitteeni on päästä mahdollisimman nopeasti taloon sisään, jotta pääsen nopeasti kehittämään toimintaa ja myyntityötä,” Nevanpää kertoo.

”TPS:llä on tavoitteena kasvattaa liikevaihtoa tulevina vuosina ja on hienoa, että saamme Jussin kaltaisen ammattilaisen mukaan auttamaan tässä työssä!” HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Aki Holma iloitsee.

Jussi Nevanpää
Myyntijohtaja 15.5.2023 alkaen
jussi.nevanpaa(at)tps.fi

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit