Juraj Slafkovsky innolla olympialaisiin

TPS:n 17-vuotias hyökkääjälupaus Juraj Slafkovsky valittiin Slovakian olympiajoukkueeseen!

Pekingin talviolympialaisten jääkiekkoturnaus pelataan 9.–20. helmikuuta. Olympialaisissa tullaan näkemään mustavalkoista väriä, sillä TPS:n 17-vuotias hyökkääjälupaus Juraj Slafkovsky valittiin Slovakian olympiajoukkueeseen!

– Olen todella iloinen saadessani kutsun olympiajoukkueeseen! On suuri kunnia päästä edustamaan maatani olympialaisissa ja etenkin näin nuorena koen olevani etuoikeutettu! Olen todella kiitollinen kaikille ketkä ovat auttaneet minua urallani pääsemään tähän pisteeseen, tuumaili nuori hyökkääjä kuultuaan valinnasta.

Slovakia pelaa samassa alkulohkossa Suomen kanssa ja joukkueet kohtaavat heti alkusarjan ensimmäisessä ottelussa. Nuorelle slovakkihyökkääjälle kansainväliset pelit ovat jo tuttuja, sillä nuoresta iästä huolimatta Slafkovsky valittiin jo viime vuonna Slovakian miesten MM-joukkueeseen.

– On aina hienoa päästä maajoukkueeseen, sillä se on kunniatehtävä. Kun sen mahdollisuuden saa, on tehtävä parhaansa, jatkoi ensi kesänä NHL:ään varattava slovakkihyökkääjä innostuneena.

 

 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit