Jukka Lamminaho siirtyy TPS Juniorijääkiekko ry:n palvelukseen!

TPS Juniorijääkiekko ry on palkannut uudeksi juniorivalmennuksen johtajaksi Suomen Jääkiekkoliitossa pitkään työskennelleen Jukka Lamminahon. Jukan rekrytointi on erittäin merkittävä palanen koko Turun Palloseuran jääkiekon uutta urheilustrategiaa.

Jääkiekkoliitossa Jukka on työskennellyt pitkään eri rooleissa, esimerkiksi koulutuspäällikkönä ja viimeiseksi liittovalmentajana. Yli 20-vuotisen työsuhteen aikana hän on vastannut mm. Pohjaleiritoiminnasta, jonka lisäksi Jukka on toiminut myös useita vuosia U16-maajoukkueen valmennusryhmässä.

Lamminaho on innoissaan uusista haasteista Turussa.

– Nöyränä, seuran historiaa ja perinteitä kunnioittaen, muttei nöyristellen otan vastaan tämän uuden työtehtävän. Suomen Jääkiekkoliitossa olen päässyt muun muassa näkemään ja kokemaan kansallisen ja kansainvälisen tason vaatimukset aitiopaikalta, jonka lisäksi olen ehtinyt kiertämään vuosien aikana suomalaiset jääkiekkoseurat läpi. TPS:n tekeminen on tähän peilaten erinomaisella tasolla. Uskon kuitenkin, että pystyn oman työpanokseni myötä tuomaan seuraan vielä myös paljon uusia asioita, Lamminaho toteaa.

– Olemme etsineet hiljaisesti organisaatioomme uutta ammattilaista kesästä lähtien, jolloin seuran monivuotinen valmennuspäällikkö Sami Aaltonen siirtyi uusien haasteiden pariin. Jukan kanssa neuvottelut ovat sujuneet mutkattomasti ja olemme erittäin innostuneita saadessamme Jukan osaksi koko TPS:n jääkiekkoyhteisöä. Hän tuo mukanaan runsaasti ammattitaitoa, kokemusta sekä uusia ajatuksia ja näkemystä. Jukan päätehtävänä on toimia juniorivalmentajien lähiesimiehenä, antaen heille apua ja tukea arjessa sekä samalla auttaa heitä kehittymään. Olemme etsineet valmennuksen osaamisen kehittäjää ja sen me Jukasta tulemme varmasti saamaan, seuran toiminnanjohtaja Kalle Lahti puolestaan päättää.

Jukka aloittaa työt TPS Juniorijääkiekon palveluksessa välittömästi.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit