Jappis toteuttaa HC TPS:n kotisivu-uudistuksen

”Tulevat kotisivut tarjoavat entistä enemmän sisältöä ja tunnetta.”

Turun Palloseuran uusien kotisivujen rakennusprojekti on käynnistetty. Uudisrakennuksesta vastaa turkulainen markkinointi-, viestintä- ja mediayhtiö Jappis.

Uudistunut kotisivukokonaisuus on tarkoitus lanseerata elokuun puolivälissä.

– HC TPS on panostamassa vahvasti TPS Mediaan ja tärkeänä elementtinä uudistuksessa toimivat nyt uudistettavat kotisivut. Olimmekin heti innoissamme mukana, kun meille avautui mahdollisuus syventää kumppanuuttamme tämän vahvan ja kaikkien tunteman brändin kanssa, hehkuttaa Jappiksen toimitusjohtaja Janne Siljamäki.

Siljamäki uskoo, että Jappiksen ja HC TPS:n kumppanuudesta tulee pitkä ja moniulotteinen.

–Haluamme olla mukana rakentamassa uutta yhdessä HC TPS:n kanssa, ja uudet kotisivut ovat hieno osa tätä kokonaisuutta.

HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen iloitsee Siljamäen tapaan nyt otettavasta askeleesta uuteen aikakauteen.

– Tämä on hieno askel eteenpäin siinä vahvassa visiossa, jossa haluamme tavoittaa, vaikuttaa ja yhdistää. Yhtä lailla tahtotilana on rakentaa kotisivuista mielenkiinnon herättävä rohkea julkaisualusta, jossa tarjontaa riittää kaikille.

– Tulevat kotisivut tarjoavat entistä enemmän sisältöä ja tunnetta. Myöhemmin elokuussa lanseerattava TPS Media -kokonaisuus integroituu myös kotisivujen täydellisesti tähän ajattelumalliin, Tuominen kertoo.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit