HC TPS:n uudet kotisivut ovat auenneet!

”Halusimme rakentaa hermokeskuksen, joka palvelee kaikkia kohderyhmiämme.” 

Turun Palloseuran uudet kotisivut ovat auenneet pitkän odotuksen päätteeksi Liigan avausviikon kunniaksi. Viime keväänä mainostoimisto Jappiksen kanssa käynnistetty projekti uudistaa HC TPS:n digitaalisen olemassaolon ulkoasullisista teemoista lähtien. 

– Hahmotan nyt rakennetun kokonaisuuden perinteisestä kotisivuajattelumallista digilehtimäiseen suuntaan, joka antaa mediatuotannolle ja sen kaupallistamiselle enemmän mahdollisuuksia. Tätä valintaa tukevat erityisesti visuaaliset ratkaisut, mutta erityisesti se kuinka alusta elää äärimmäisen aktiivisesti sitä arkea, jota Gatorade Centerissä eletään niin urheilun tapahtumatuotannonkin osalta, taustoittaa HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen. 

– Halusimme rakentaa hermokeskuksen, joka palvelee kaikkia kohderyhmiämme. Uutiset, kumppanuusvaihtoehdot, otteluliput ja joukkue-esittelyt edustavat perinteisiä kotisivuelementtejä, mutta alustan muokattavuus visuaalisesti herkullisessa ilmeessä antaa kaikkiin näihin kokonaisuuksiin uusia vaihtoehtoja, jatkaa Tuominen. 

– Kaikki palaute uudesta alustasta on enemmän kuin tervetullutta. Me olemme kaikki palveluammatissa ja toivon sydämeni pohjasta, että tämä uusi alusta nimenomaan palvelee kaikkia Turun Palloseuran ystäviä ympäri Suomen.  

 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit