HC TPS:n toimitusjohtaja vaihtuu

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen lopettaa tehtävässään. Jokinen on luotsannut jääkiekkoseuraa kesästä 2018 lähtien. 

– Viimeiset kolme vuotta HC TPS Turku Oy:n palveluksessa ovat olleet hyvin palkitsevia. Matkalle on mahtunut niin vaikeita kuin mahtaviakin työpäiviä. Olemme joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä muuttaaksemme seuran kehityskulkua haluttuun suuntaan ja saadaksemme HC TPS:n toiminnan vakaalle pohjalle. Kokemus on ollut todella kasvattava, kertoo Jokinen. 

– Santtu on johtanut toimintaa kokeneen ammattijohtajan otteella. Pandemia-aika on ollut organisaatiolle raskasta, mutta toiminta on pidetty käynnissä ja kehitystyötä tehty suunnitelmallisesti. Santtu ja hänen johtama organisaatio ansaitsevat työstään isot kiitokset, toteaa HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen. 

HC TPS:n hiljattain valmistunut strategia tuo seuran toimintaan uusia ulottuvuuksia. Strategiaa on tehty laajasti henkilöstöä osallistaen ja eri sidosryhmiä kuullen. 

– Kerromme strategiasta ja suunnitelmistamme tarkemmin syksyn aikana, mutta haemme laajempaa kokonaisuutta ja isompaa roolia kuin mitä urheiluseuralta on perinteisesti nähty tai odotettu, jatkaa Koskinen 

– Sain aloittaessani tehtäväksi laittaa seuran perusta ja prosessit kuntoon, ja tämä työ on nyt saatu päätökseen. Uusi visio ja strategia käynnistävät uuden, pidemmän aikavälin kehitysohjelman, joten nyt on luonteva hetki astua sivuun, avaa Jokinen lähtönsä taustoja. 

– Haluan vilpittömästi kiittää kannattajia, yhteistyökumppaneita, kollegoitani ja koko seuran erittäin ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilökuntaa viime vuosista. On ollut ilo työskennellä kanssanne niin myötä- kuin vastamäissä. 

– Haluan myös kiittää yhtiön hallitusta heidän luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä. On ollut erittäin hienoa ja etuoikeutettua päästä johtamaan itselleni tärkeää ja meille kaikille merkitysellistä seuraa. Nyt on oikea aika antaa vetovastuu eteenpäin seuraavalle henkilölle. Toivotan seuralle ja kaikille sen työntekijöille parasta mahdollista menestystä, päättää Jokinen. 

Jokinen jättää tehtävät 30.9. Uuden toimitusjohtajan haku on jo käynnistetty. Koskinen toimii seuran väliaikaisena toimitusjohtajana, kunnes uusi johtaja aloittaa tehtävässään.  

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit