Hanki playoffs-kausikortti nyt!

Playoffs-kausikortit ovat myynnissä nyt – varmista paikka joka kuuluu vain sinulle!

Kevät on ratkaisujen, suurten tunteiden sekä sankarien aikaa. Turun Palloseura hamuaa kahden viime kevään tapaan kevättä, josta ei elämyksiä puutu, ja ne elämykset täytyy kokea omalla paikalla Gatorade Centerissä.

  • Playoffs-kausikortilla varmistat, että saat istua omalla paikallasi myös jokaisessa pudotuspelissä.

  • Fölin linja 100 kuljettaa kotiotteluihin myös koko kevään ajan ja playoffs-kausikortti toimii tuttuun tapaan matkalippuna.

  • Jos et pääse itse paikalle, voit lainata kausikorttiasi myös kaverille TPS:n mobiilisovelluksella. 

  • Pudotuspelien kotiottelumäärä tulee olemaan määrältään 1-12. Kausikortti maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen niin, että jokainen pelaamatta jäänyt peli hyvitetään ensi kauden runkosarjakausikortin hinnassa tai avoimilla lipputuotteilla.

  • Kausikortti on edullisin tapa päästä seuraamaan kevään kuumimpia pelejä: pelikohtainen hinta on aina irtolippuja edullisempi. 

Mikäli sinulla on kausikortti
runkosarjassa 22-23:

Voit aktivoida kausikorttisi pudotuspeleihin tps.lippu.fi verkkokaupassa tai maksamalla Lippupisteen sinulle sähköpostitse lähettämän laskun viimeistään 11.3. Aktivoimattomat paikat vapautuvat julkiseen myyntiin maanantaina 13.3.

Kausikortin aktivoiminen onnistuu myös TPS:n toimistolla ma-pe klo 9-15 ja 11.3. kotipelin yhteydessä A-aulan kausikorttimyyntipisteellä. Näillä myyntipisteillä voit maksaa myös kulttuurieduilla.

Uudet kausikorttilaiset:

Kausikortteja on myynnissä tps.lippu.fi verkkokaupassa, TPS:n toimistolla arkisin klo 9-15 ja hallin A-aulassa 11.3. kotipelin yhteydessä. Paikan päällä ostaessasi voit maksaa myös kulttuurieduilla. 

Mikäli ostat paikkasi verkosta, kausikortti on noudettavissa sovitusti joko TPS:n toimistolta, 11.3. A-aulan kausikorttipisteellä tai lipunmyynnistä pudotuspelien ensimmäisessä kotipelissä. Kausikortti näkyy TPS:n mobiilisovelluksessa jo ennen kun se on tulostettu.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit