”Halu jatkaa oli valtava”

TPS U20 saa joukkoonsa kovan vahvistuksen, kun Aarne Intonen liittyy joukkueeseen.

TPS U20 -joukkueen pelit jatkuvat tänään Helsingissä, kun joukkue kohtaa Jokerit kolmannen kerran. TPS saa joukkoonsa kovan vahvistuksen, kun kauden liigajoukkueen mukana kiekkoillut hyökkääjä Aarne Intonen liittyy joukkueen vahvuuteen.

”Liityn joukkueen mukaan todella hyvillä fiiliksillä. Liigajoukkueen kausi loppui pettymykseen, joten tottakai halu jatkaa oli valtava. Iso kiitos siis Norrelle (Fredrik Norrena), että antoi tämän mahdollisuuden,” Intonen kertoo.

Joukkueen matkassa on jo entuudestaan useampi liigayleisölle tuttu pelaaja, kuten Kalle Väisänen, Viljami Marjala, Aaron Hakala, Sisu-Petteri Lehtonen sekä Aron Kiviharju.

”Mukana on paljon tuttuja tyyppejä! Siellä on nuorissa neljä laadukasta ketjua, ja heillä on ollut koko kauden hyvä meininki – on siistiä päästä tuomaan oma panos mukaan ja auttamaan joukkuetta,” Intonen kertoo ja jatkaa: ”asiat toki tapahtuu nopeaa vauhtia, mutta ei mukaan liittyminen näin myöhään ole haasteellista. On kunnia-asia päästä pelaamaan!”

TPS U20 joutui kärsimään koronan takia useampaan otteeseen. Kaudella 2019-20 U20 SM-sarja jäi Liigan tapaan pelaamatta loppuun ja 2020-21 TPS joutui jättämään sarjan kesken Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksen takia. Viime kausi päättyi TPS U20:n osalta pronssiin.

”Kyllä siinä on paljon jäänyt hampaankoloon,” Intonen päättää.

Jokerit – TPS tänään klo 19:00 Pirkkolassa. Peliä voit seurata täältä. Seuraava kotiottelu Gatorade Centerissä torstaina klo 18:30. Liput kotiotteluun täältä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit