Etsimme myyntijohtajaa

Hae ja tule mukaan tekemään tulevaisuutta!

HC TPS on Varsinais-Suomen tunnetuin ja seuratuin urheilubrändi, jonka logo tunnetaan kaikkialla Suomessa. HC TPS on keskeinen osa turkulaista yhteisöä ja aktiivinen toimija Turun alueen elinvoimaisuuden sekä turkulaisten hyvinvoinnin edistämisessä. Käynnissä oleva Turun Ratapihan Areena -hanke luo merkittävät kasvumahdollisuudet HC TPS:lle sekä yhtiön tapahtuma- ja ravintolatoiminnasta vastaavalle tytäryhtiölle, Turku Livelle.

Nyt HC TPS Turku Oy etsii myyntijohtajaa vastaamaan HC TPS:n yritys-, VIP-, lippu- ja shop-myynnistä. Myyntijohtajalla on kokonaisvastuu HC TPS:n kuluttaja- ja yritysmyynnin kasvattamisesta, kehittämisestä ja sen johtamisesta. Lisäksi myyntijohtajalla on aktiivinen rooli tukea Turku Liven yritysmyyntiä Gatorade Centerin muiden tapahtumien osalta.

HC TPS tarjoaa mahdollisuuden työskennellä arvostetun huippubrändin parissa ja olla luomassa HC TPS:n kasvutarinaa uuden areenahankkeen myötä. Ammattimainen organisaatio tarjoaa loistavat puitteet myös omalle menestystarinallesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lue lisää ja hae täällä

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit