Avis TPS:n uudeksi autokumppaniksi

Uusi kausi startataan uuden autokumppanin kanssa

TPS ja autovuokraamo Avis Turku ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Avis Turku tarjoaa Turun Palloseuralle käyttöön useat autot, sekä kattavat palvelunsa.

”Näemme Turun Palloseuran ikonisena seurana ja tärkeänä paikallisena toimijana. Jos mietimme kohderyhmiä pitkäaikaisvuokrauksellemme, niin näemme jääkiekkoseuran täydellisenä kohteena. Tarpeet vaihtelevat vuoden aikana ja joustavuus on yksi suurista eduistamme kilpailijoihin verrattuna. Tässä tuotteessa kustannukset määräytyvät ainoastaan käytön mukaan, eli auton mallin voi vaihtaa tai palauttaa ilman erillisiä kuluja”, toteaa Avis autovuokraamon Turun yrittäjä Kari Mäenpää.

”Kuluttajat mieltävät meidät usein isoksi ja etäiseksi globaalin brändimme takia ja haluamme tämän yhteistyön avulla olla murtamassa tätä mielikuvaa. Olemme täällä omistettu ja täällä johdettu paikallinen, turkulainen yritys. Paikallisuus korostuu myös asiakaspalvelussamme. Kun otat meihin yhteyttä, niin olet tekemisissä suoraan meidän kanssamme”, Mäenpää jatkaa.

Avis yhteistyön lanseerauksen yhteydessä TPS julkaisee uuden pelaajasopimuksen.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit