Avausviikko huipentuu Pitsiturnaukseen

Turun Palloseura matkustaa huomenna perjantaina Raumalle Pitsiturnaukseen.

Joukkueen yhteinen arki on lähtenyt rullaamaan mallikkaasti. Sekä jäällä että jään ulkopuolella on pyritty sisäistämään joukkueen toimintatapa ja identiteettii. Valmennusjohto on pyrkinyt alusta alkaen painottamaan, että TPS on taisteleva, kamppaileva ja viisikkona yhtenäinen joukkue.

-Hyvä fiilis ensimmäisestä viikosta, fyysisesti pitää toki vielä parantaa ja kauden aikana keretään. Pelaajat ovat harjoitelleet hyvin omatoimijaksolla, sen jälkeen kaksi jäätä takana ja tekemisen taso on ollut hyvä, päävalmentaja Jussi Ahokas kertoo.

Seuran uudet vahvistukset ovat ottaneet hyvin paikkansa joukkueessa. Jussi Ahokas painottaa kuitenkin kärsivällisyyttä.

-Näkee heti mitä tapoja heidän pitää parantaa ja toisaalta taas sen, että miksi heidät on tänne hommattu. Ollaan kärsivällisiä ja annetaan uusille pelaajille aikaa sopeutua, kommentoi Ahokas

Järjestyksessään 29. Pitsiturnaus käynnistää TPS:n harjoitusottelut tämän kauden osalta. Palloseuran otteluohjelmaan Pitsiturnauksessa kuuluu alkulohkon ottelut Vaasan Sportia ja Lappeenrannan SaiPaa vastaan, sekä jatkopelit. Päävalmentaja Ahokas pitää tärkeänä, että valmennusjohto pääsee nopeasti näkemään tietoa pelaajien otteista kaukalossa.

-Ensinnäkin tapahtumana Pitsiturnaus on tosi hieno, siellä on varmasti halli täynnä ja hyvä meininki. Paljon ei ole treenejä alla, mutta saadaan pelaajista hyvää infoa ja tiettyjä asioita, mitä me halutaan identiteetistä näkymään. Tottakai joka kerta kun laitetaan Palloseuran paita päälle, niin halutaan voittaa, Ahokas toteaa.

Palloseuralla on Pitsiturnauksessa mukana tämän hetken lähes koko rosteri. Kokoonpanosta puuttuvat nuorten kisoihin osallistuvat Ruben Rafkin ja Kalle Väisänen sekä loukkaantumisen takia sivussa oleva Eemeli Saari. Aron Kiviharju taas osallistuu parasta aikaa Kanadassa järjestettävään Hlinka Grezky Cupiin.

Valmiina ensimmäiseen aloitukseen? Katso kaikki ottelut suorana täältä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit