Aki Holmasta HC TPS Turku Oy:n uusi toimitusjohtaja

”Holma tuo erityisesti HC TPS:n kaupallisen puolen kehittämiseen ja kasvattamiseen kovan luokan osaamista ja kokemusta.”

HC TPS Turku Oy:n hallitus on nimittänyt 1.7.2022 alkaen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Aki Holman, 44.  

Holma siirtyy uuteen tehtäväänsä Tampereen Tapparan myynti- ja markkinointijohtajan tehtävästä. Holma on työskennellyt työurallaan myös Aamulehden ja Satakunnan Kansan palveluksessa. 

– Olen erittäin ylpeä ja innoissani päästessäni johtamaan yhtä Suomen perinteikkäimmistä ja menestyneimmistä jääkiekkoseuroista, iloitsee Holma. 

– Aki tuo erityisesti HC TPS:n kaupallisen puolen kehittämiseen ja kasvattamiseen kovan luokan osaamista ja kokemusta, taustoittaa HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen. 

Samalla HC TPS Turku Oy julkisti taloudelliset tunnuslukunsa huhtikuun lopussa päättyneeltä tilikaudelta 2021–2022.  Yhtiön tilikauden tappio oli 1,1 miljoonaa euroa.

Edelliseen tilikauteen 2020–2021 verrattuna taloudellinen tulos parani noin 1,5 miljoonaa euroa. 

Koronaviruspandemia vaikutti jääkiekko-otteluiden katsojamääriin ja useita muita tapahtumia jouduttiin peruuttamaan tai siirtämään. Joukkueen menestys ja eteneminen aina finaaleihin asti täytti kuitenkin katsomot keväällä. Urheilupuolen onnistuminen näkyi myös NHL-sopimusten määrässä, joita syntyi kaikkiaan neljä. 

HC TPS Turku Oy:n tytäryhtiö Turku Live, joka vastaa Gatorade Centerin ravintola- ja kioskitoiminnasta, teki päättyneellä tilikaudella puolestaan voittoa 220 000 euroa. 

 – Lähdimme viime kauteen tavoitteena puolittaa edelliskauden tappio 1,3 miljoonaan euroon. HC TPS:n ja Turku Liven yhteenlaskettu tappio saatiin painettua alle miljoonaan, mutta tämä selittyy pitkälti urheilupuolen odotettuakin paremmalla menestymisellä. Työ, se jatkuu nyt Akin johtamana, kommentoi HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit