karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
28.3.2019

Zach Budish valaa uskoa TPS-yhteisöön

”Tämä sarja kääntyy kotiyleisön kanssa!”

47416389092_fc0ab1caf0_k.jpg

Turun Palloseura pelaa perjantaina kauden toistaiseksi isoimman ottelunsa. TPS tarvitsee voiton Hämeenlinnan Pallokerhosta – tai kesäloma vie joukkueen mennessään.

HPK johtaa neljännesfinaaliparia voitoin 3–1. Eilen HPK otti kolmannen kiinnityksensä kotiyleisön huutomeren keskellä.

– Me tarvitsemme tässä tilanteessa muutamia asioita. Ensinäkin voiton, mutta myös kotiyleisön tuen. Se tuki on ollut meidän takanamme läpi kauden ja perjantai-iltana sitä tarvitaan enemmän kuin kertaakaan tällä kaudella, viestittää TPS-hyökkääjä Zach Budish.

– Tämä sarja kääntyy kotiyleisön kanssa! Tässä tilanteessa yleisön tuki antaa aivan älyttömästi energiaa. Takaan, että teemme kaukalossa kaiken voitavamme, että pelit jatkuvat edelleen lauantaina, jatkaa Budish.

Mitä TPS:n pitää siis parantaa pelillisesti? Esimerkiksi eilisen ottelun tiimoilta?

– Edelleen ne ottelun alut ovat tärkeitä. Eilisessä pelissä emme aloittaneet kummoisesti, mutta paransimme pelin edetessä. Nyt tilanne on se, että meidän pitää iskeä peliin mukaan heti alusta.

– HPK ansaitsi voittonsa keskiviikkona ja nyt on meidän aika ansaita uusi kiinnitys näihin neljännesfinaaleihin. Tässä tilanteessa tarvitaan valmiutta ratkaista, painottaa Budish.

TPS-HPK käynnistyy perjantaina klo 18.30. Gatorade Centerin ovet aukeavat puolestaan jo klo 17.

Messukeskuksen tapahtuman myötä parkkitilaa on tarjolla rajoitetusti. Suosittelemme vahvasti saapumaan ajoissa paikalle!

Lippusi on TÄÄLLÄ!