231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
23.11.2018

Yksi tappioputki katkeaa illalla

TPS isännöi Tampereen Ilvestä.

23.11artikkeli.png

Turun pimenevässä illassa kohtaavat tänään haastavien aikojen keskellä etenevät TPS ja Ilves. TPS:n tappioiden taival on neljän ottelun mittainen, kun taas vastaavasti Ilves on hävinnyt edelliset kolme otteluaan.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran lokakuun lopussa Tampereella ja tuolloin sarjapisteet lähtivät TPS:n mukaan lukemilla 3–4.

TPS saa illan otteluun takaisin puolustaja Brandon Gormleyn, joka on toipunut pelikuntoon vammansa jälkeen.

Vastaavasti pakkiosastolta puuttuu Ilkka Heikkinen, jonka pelikuntoa seurataan tällä hetkellä day-to-day -statuksella.

Turkulaisten kokoonpanosta löytyy myös todellinen yllätysnimi, kun TPS:n A-nuorten maalivahtivalmentaja Antti Rautiola nähdään illalla varamaalivahdin tehtävissä. Itsekin maalivahtina urallaan kunnostautunut Rautiola on aikaisemmin pukenut Liiga-peliin Kärppien ja Pelicansin paidassa.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen analysoi illan ottelua erittäin selkein sanankääntein.

– Meillä oli viime viikon peleissä niin paljon hyviä pätkiä. Sanoin joukkueelle, että otetaan niistä mukaan KalPa-pelin eka erä, Sport-ottelun toinen erä, ja kolmas erä pelataan, kuten Oulussa se avauserä – niin me ollaan aika kova joukkue, linjaa Kaskinen.

– Fokus pienissä asioissa ja tässä hetkessä. Tämä on hieno viikko, kun vedetään viikon ainoa peli kotona ja perjantai-illassa. Tänään pitää olla energiaa ja raivoa kotijoukkueella, ja sitä me lähdemme hakemaan, jatkaa Kaskinen.

Gatorade Centerin iltamat käynnistyvät tuttuun tapaan klo 18.30!