231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
17.4.2019

XPS Network TPS:n avuksi laadukkaaseen arkeen

”Haluamme kerätä jatkossa paremmin ja tehokkaammin eri tiedot arjen urheilutoiminnasta.”

artikkeli_sakutonisute.png

HC TPS ja TPS Juniorijääkiekko Ry ovat sopineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen XPS Network -valmennusohjelmistosta vastaavan Sideline Sportsin kanssa. Koko seuran käyttöön tuleva valmennusohjelmisto auttaa tiedon organisoinnissa, valmennuksen suunnittelussa, pelaajien ja valmentajien välisessä kommunikaatiossa ja tehdyn työn kriittisessä analysoinnissa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että perinteinen ja menestynyt TPS valitsi juuri XPS Networkin valmennustyökalukseen. Kaikki asiakkaamme tekevät töitä pelaajakehityksen kanssa ja meillä on tarjota tähän arvokkaaseen työhön ammattityökalut saman katon alla. Harjoittelun ohjelmointi, tiedon organisointi, kommunikointi ja analysointi pysyy XPS:n avulla seuran hallinnassa, kertoo Sideline Sportsin maajohtaja Toni Kallio.

– On erittäin tärkeää, että valmennusprosessissa tarvittavat ammattityökalut löytyvät yhdestä paikasta. Tämän kautta pääsemme entistä paremmin jalkauttamaan seuran eri painopisteet ja linjaukset läpi seurapolun. Tavoitteena on rakentaa entistä yhtenäisempi ja selkeämpi suunta urheilutoimintaan, iloitsee puolestaan TPS Juniorijääkiekon valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi.

Urheiluseurojen näkökulmasta on oleellista, että kerätty tieto säilyy seuran hallinnassa valmentajista riippumatta. Tällä tavalla esimerkiksi uusien valmentajien sisäänajo seuran valmennuskulttuuriin helpottuu merkittävästi.

– Haluamme kerätä jatkossa paremmin ja tehokkaammin eri tiedot arjen urheilutoiminnasta, jotta voimme myös todentaa tehdyn työn kriittisen analysoinnin ja sitä kautta pystymme kehittymään erinomaiselle tasolle koko seurapolussa, kommentoi TPS:n kehitysjohtaja Saku Koivu.

HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäen mukaan pitkä yhteistyö tuo jatkuvuutta laadukkaaseen arkeen.

– Yhteistyösopimus on kolmen vuoden mittainen ja siihen päälle on rakennettu myös optio jatkoon. Haluamme tarjota XPS Networkin kautta yhtenäiset työkalut seuran eri valmentajille pelaajien kehitykseen.