151

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
18.12.2020

Vuoden viimeinen koitos

Tampereen Tappara saapuu TPS:n vieraaksi.

twitter_kokoonpano.png

Turun Palloseuran vuoden 2020 viimeinen ottelu pelataan perjantaina Gatorade Centerissä, kun vieraaksi luistelee Tampereen Tappara. Ottelu on joukkueiden runkosarjan ensimmäinen kohtaaminen. Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat pienpelien muodossa 3v3 Super Series -turnauksessa, sekä Raumalla pelatussa Pitsiturnauksessa. Palloseura hävisi vain yhden harjoituskauden viidestä välienselvittelystä.

Lähtökohdat iltaan ovat joukkueilla samanlaiset. Viidestä viimeisestä taistosta ryhmät ovat keränneet neljä voittoa, mutta viimeisin ottelu on molemmilla tappiollinen. Palloseura hävisi keskiviikkona jatkoajalla Lahdessa Pelicansille ja Tapparan viimeinen ottelu joulukuun ensimmäisenä päivänä päättyi Sportin 4–2 -voittoon.

Sarjataulukossa mustavalkoisilla ja sinioransseilla eroa on neljä pistettä. TPS majailee sarjan viidennellä sijalla, kun tamperelaiset pitävät kiinni yhdeksännestä paikasta. Maaleja joukkueet ovat tehneet saman verran, eli 55 kappaletta ja päästettyjä maaleja on Tapparalla kaksi enemmän.

Palloseura luistelee illan kamppailuun hyvin samanlaisella kokoonpanolla mikä nähtiin keskiviikkona Lahdessa. Joel Janatuisen ja Samuli Vainionpään rinnalla keskiviikkona hyökännyt Evan Weinger tekee paluun Pohjois-Amerikkaan ja häntä ei illan ottelussa nähdä. Ukko-Pekka Luukkonen vartioi mustavalkoisten maalia.

Perjantain kamppailu pelataan rajoitustoimenpiteiden seurauksena ilman yleisöä. Vuoden viimeinen ottelu on mahdollista seurata C Moren kautta!