151

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
8.1.2021

Vuoden ensimmäinen kamppailu

Vaasan Sport saapuu Gatorade Centeriin!

artikkeli_kokoonpano (1).jpg

Turun Palloseuran liigakausi jatkuu perjantaina vuoden ensimmäisen ottelun merkeissä, kun Vaasan Sport saapuu Gatorade Centeriin. Palloseuran viimeisestä ottelusta on vierähtänyt jo tovi, sillä mustavalkoiset pelasivat viimeksi Tampereen Tapparaa vastaan 18. joulukuuta. Illan vierasjoukkue Sport taisteli viimeksi pisteistä niin ikään Tapparaa vastaan 29. päivä joulukuuta.

Palloseura lähtee perjantai-illan kamppailuun allaan tappio tamperelaisille. Turussa pelattu ottelu päättyi lukemin 3–6 ja suora tappio katkaisi TPS:n kymmenen ottelun pisteputken. Viimeisestä viidestä ottelusta Palloseura on pystynyt voittamaan kolme, mutta kaksi viimeisintä kamppailua ovat olleet tappiollisia. Vierasjoukkue Sport on onnistunut voittamaan viidestä viimeisestä neljä.

Sarjataulukossa joukkueilla on eroa seitsemän pistettä. Vaasalaiset majailevat sarjan 12. sijalla, kun TPS on kiinni viimeisessä suorassa pudotuspelipaikassa eli joukkue on kuudes. TPS on pelannut yhden pelin vaasalaisia enemmän ja tehtyjä maaleja löytyy mustavalkoisilta 20 enemmän. 

Illan kokoonpanossa ei nähdä jääkiekon nuorten MM-kisoissa pronssia voittaneita pelaajia. Juuso Pärssinen, Mikael Pyyhtiä, Ruben Rafkin, sekä Eemil Viro ovat sivussa koronakaranteenin takia. Illan kokoonpanossa liigadebyyttinsä tekee A-nuorissa kovia tehoja mättänyt hyökkääjä Leevi Teissala. Teissala nähtiin Palloseuran paidassa jo kauteen valmistavassa Pitsiturnauksessa Raumalla, mutta tänään hyökkääjä saa liigakasteensa.