191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
3.11.2018

Voittoputkessa maajoukkuetauolle?

TPS hakee seitsemättä peräkkäistä voittoa Rauman Lukkoa vastaan.

3_11artikkeli.png

Kovavireinen Turun Palloseura kohtaa lauantain kuumassa kamppailussa tehokkuuttaan hakevan Rauman Lukon. TPS lähtee hakemaan seitsemättä voittoa peräjälkeen, kun taas raumalaiset pyrkivät katkaisemaan viiden ottelun tappioputken. Lukko sijaitsee ennen ottelua sarjataulukon sijalla 13 ja Palloseura jatkaa sijalla kaksi. Piste-eroa joukkueilla on 20 pistettä.

Joukkueet eivät ole kuluneella kaudella kohdanneet vielä kertaakaan. Viimekauden kuuden kohtaamisen voitot menivät tasan seurojen välillä.

Molemmat joukkueet päättävät kolmen pelin viikkonsa Turkuun ennen maajoukkuetaukoa. TPS on viikolla kaatanut jo Tampereen Tapparan, sekä hakenut torstaina Lappeenrannasta hienot kolme pistettä. Lukko puolestaan on kokenut kaksi voittolaukauskilpailutappiota Mikkelin Jukureille keskiviikkona ja eilen karvaan häviön kirvesrinnoille.

Turkulaiset hyppäävät kaukaloon samoilla kentällisillä kuin Lappeenrannassa SaiPaa vastaan pienellä lisäyksellä. Hyökkääjä Elias Karvonen palaa sairastuvalta kokoonpanoon ja korvaan Bernard Isiguzon.

TPS:n maalilla aloittaa jälleen Rasmus Tirronen Henrik Haukelandin ollessa sivussa.

– Lukko on erinomainen vastustaja meille tähän paikkaan. Pelit Lukkoa vastaan ovat olleet aina tiukkoja, vaikka emme ole vielä tällä kaudella Liigassa kohdanneetkaan. Tiedossa on kova taistelu ja kunnon vääntö pisteistä, pohtii TPS:n hyökkääjä Teemu Väyrynen.

– Vielä isketään kerran ennen maajoukkuetauoa ja otetaan tänään se kotivoitto, linjaa Väyrynen illan mustavalkoista tavoitetta.

TPS ja Lukko aloittavat taistonsa sarjapisteistä klo 17. Nopeille lippukaupoille pääset tietenkin TÄÄLTÄ