211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
2.10.2019

Viikko käyntiin Mikkelissä

”Tiukka kamppailupeli luvassa.”

artikkeli_kokoonpano.png

Turun Palloseuran kolmen ottelun viikko saadaan käyntiin keskiviikkoiltana Mikkelissä Jukureita vastaan. Ottelu on Palloseuralle jo viides vieraskaukalossa kuluvalla kaudella.

Viime kaudella joukkueet pelasivat vastakkain neljä kertaa. TPS voitti kaikki keskinäiset kohtaamiset ja pisteet jaettiin turkulaisten hyväksi 11–1. Illan kamppailuun lähdettäessä Jukurit on kuitenkin kaksi pistettä Palloseuraa edellä sarjataulukossa. Mikkeliläiset ovat pelanneet yhden ottelun enemmän ,mutta huomioitavaa on se, että joukkue ei ole hävinnyt kuin yhden ottelun varsinaisella peliajalla.

– Siellä on aloittanut kaveri aika hyvin, että varmasti tulee tiukka kamppailu ja pisteistä saadaan taistella tosissaan, tuumailee viime kaudella Jukureitakin edustanut puolustaja Aleksi Salonen.    

Illan ottelussa nähdään pieniä kokoonpanomuutoksia. Julius Pohjanoksa aloittaa maalilla ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ensimmäiset minuutit eivät tänään ole kuitenkaan luvassa, sillä Pohjanoksan edesottamuksia nähtiin jo Tappara-ottelussa. Nuori maalivahti vaihdettiin Rasmus Tirrosen tilalle viimeisessä erässä.

TPS:n ketjukoostumuksissa nähdään myös pieniä uudistuksia. Simon Suoranta ja Zach Budish on istutettu ykkösketjuun Petteri Wirtasen laidoille. A-junioreista nostettu Aarne Intonen jatkaa kokoonpanossa ja Elias Karvonen nähdään jälleen tositoimissa.

– Taisteleva, kaikkensa antava ja erittäin voitonnälkäinen TPS nähdään tänään Mikkelissä, lupaa Salonen.