261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
30.10.2020

Viikko jatkuu Kouvolassa

Lauri Pajuniemi ja Samuli Vainionpää hyökkäävät kohti Kouvolan perjantai-iltaa!

artikkeli_kokoonpano_vskookoo.jpg

Turun Palloseura matkustaa perjantaina Kouvolaan viikon toiseen otteluun. Perjantai-illan ottelussa turkulaisia isännöi Lumon Areenalla KooKoo. Ottelu on Palloseuran runkosarjan kymmenes kamppailu. Kotijoukkue KooKoo on pelannut kuluvalla Liiga-kaudella yhden pelin mustavalkoisia vähemmän.

Tiistaina molemmat joukkueet pelasivat viikon ensimmäiset ottelut. Palloseura hävisi Kuopion KalPalle vierasottelun lukemin 5–3. Kouvolalaiset voittivat oman ottelunsa Lukkoa vastaan kotikentällä numeroin 7–2. Tiistain voitto oli KooKoon kolmas perättäinen kolmen pisteen voitto.

Ukko-Pekka Luukkonen vartioi perjantai-illan ottelussa TPS:n maalia. Lauri Pajuniemi palaa pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen ja hyökkää tuttuun tapaan yhdessä Juuso Pärssisen ja Markus Nurmen kanssa. Hyökkääjä Samuli Vainionpää nähdään ensimmäistä kertaa Palloseuran paidassa ja romuluinen hyökkääjä tekee peliä yhdessä Timur Ibragimovin, sekä Topias Haapasen kanssa.

– Hyvältä tuntuu päästä taas pelaamaan! Totta kai on ollut vaikea seurata pelejä katsomon puolelta, mutta onneksi nyt pääsen takaisin tositoimiin! Työmoraali on korkealla ja näyttöhaluja riittää, tuumaili loukkaantumisen jälkeen paluun kokoonpanoon tekevä Lauri Pajuniemi aamujään jälkeen.

TPS:n sairastupa on tällä hetkellä tyhjänä. Lauri Pajuniemen paluun myötä jokainen pelaaja on valmennusjohdon käytettävissä.